Azt hiszem, anyu leszbikus kapcsolatban van, de nem akarja bevallani. Mihez kezdjek? Teljesen összetörtem, tanácsokat kérek!
Szerintem ebböl csak annyi valószinü, hogy anyukádnak van valakije, de az egyáltalán nem biztos, hogy a barátnö, könnyen lehet, hogy ö csak segit neki a barátjával találkozni.
Az, hogy apukáddal nem jól vannak, nem túl jó, de kettejük ügye, ebbe nem tudsz beleszólni.
Anyukád lehetséges, hogy a válást fontolgatja, és ezért kérdezget téged, nem akarja, hogy teljesen váratlanul érjen.
De ha netán igaz is lenne a gyanud, ettöl még ugyanaz az anya marad. Nem ártana, ha ezekröl a gondjaidról, meg a gyanudról beszélnél vele, vagy ha nehezen tudnád elmondani, akkor ird le neki, hogy mit gondolsz. Levélben egyébként is könnyebb kényes dolgokat elöhozni.
Szerintem sem biztos, hogy az illető nő.
Azt kérdezed én mit tennék. Szóba sem állnék vele többé,válás esetén sem maradnék vele. Ez én vagyok. Te úgy viselkedj, ahogy a te erkölcsi és lelki normáid megengedik.
Én egyáltalán nem tartom biztosnak, hogy erről van szó.. Lehet, a szüleid kapcsolata megromlott, és az új barátnőjének panaszkodik anyukád, apádnak pedig nem tetszik, hogy kiteregeti a szennyest.
Ha viszont tényleg kiderülne, hogy igaz a megérzésed, azt hiszem el kell fogadnod a dolgot. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy szeret titeket, és bűntudata van azért, ami történik. Nem vagy már gyerek, gondolom tisztában vagy vele, van amikor egy kapcsolat nem működik tovább. Hogy az övék miért romlott el (talán mert túl sokat voltak távol egymástól?) azt nem tudom, de általában egy harmadik fél csak akkor tud bekavarni, ha valaki nem boldog a házasságban..
Szerintem el kell fogadnod, akárhogyan is döntenek. Nincs sok értelme annak, hogy kényszerből maradjanak együtt, vagy bármelyikük is boldogtalan legyen egész életében, mert olyan ember mellett marad, akivel már csak a gyermekei miatt él együtt.
Tehát a kérdésedre válaszolva, ha kiderülne "valami" anyukádról, akkor vedd tudomásul és ne vádold emiatt. Minden megy tovább a maga útján.. ő attól még ugyanaz az ember, aki tegnap volt. A szüleid lehet, elválnak majd, ami biztos nehéz lesz.. De ugyanúgy fordulhatsz hozzájuk ha szükséged van rájuk, ők mindig a szüleid maradnak.
Előző vagyok.
Még annyi h esetleg a nő az alibi ha találkozója van anyukádnak.
De elég nagylány vagy már, miért nem ülsz le anyukáddal beszélni erről?
már bocs, kedves második, de azért túlzás, amit írsz.
ha az én édesanyámról akár az kiderülne, h embert ölt, akkor sem tagadnám meg, mert neki köszönhetem az életemet, ő nevelt fel, és nagyon szeret engem, mindig is a legjobbat adta nekem mindenből.
előbb-utóbb ki fog derülni, hogy merre kacsintgat anyukád, mi van a susmorgás hátterében.
várd ki, és állj mellette.
legalábbis én így tennék. én nagyon szeretem anyukámat, és soha nem bántanám meg sem szavakkal, sem tettekkel, akármit is csinált vagy fog csinálni a jövőben.
abban biztos vagyok, hogy nekem sosem ártana.
remélem neked is legalább ennyire jó az édesanyád és meg tudjátok oldani a gondokat!
Jaaa én azt hittem anyukád legjobb barátnője és az a csaj egy és ugyanaz a személy, így már érthetőbb.
Hát basszus ez elég durva, én a hozzáállásomat fenntartom, de hogy neked hogy kellene viselkedned arról fogalmam sincs. Nem ismerlek, nem tudom hogy éled meg a helyzetet és hogy őszinte legyek gyerek vagy te ahhoz, hogy egy ilyen összetett és meglehetősen ritka családi dolgon törd a fejed és problémázz, és ez nem bántás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!