Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálos fenyegetőzés párkapcsolatban? Mennyire gyakori és mennyire kell komolyan venni?
Nekem exem mondta, hogy meglát az utcán megver, meg az új páromat lapáttal veri agyon. 17 éves voltam ekkor, szóltam apámnak, aki le akarta állítani, erre exem őt is megfenyegette, hogy kitöri a nyakát. Majd az exem nagynénje írt nekem hogy kva gáz vagyok hogy beijedtem egy üres fenyegetéstől...
Vannak ilyen nem normálisok. Azóta szerencsére megunták a bántalmazásomat.
Ha a nő eltudott menekülni akkor jó. Ha ugy láttad volna hogy a ferfi rángatja, a nő szeme pedig könnyes, rémült, na akkor hívhatod a rendőrséget, így semmi értelme nem lett volna.
Én már jártam igy mint amit irtam, es örök hála annak a 2 embernek aki segített.
De sajnos olyan is van hogy segitség esetén a bántalmazott egyből a bántalmazó mellé áll
Én is ilyen rohadék senki vagyok, mint a fenyegetőző férfi.
Sajnos rohadtùl rossz a családi példa hoztam magammal gyerekkrombòl és hiába próbáltam többször is küzdeni az ellen, hogy nem leszek agresszív és nem okozok fájdalmat másnak,de sajnos gyenge vagyok és azt hiszem, hogy attól vagyok férfi ha ordìtok, fenyegetőzök, vagy csapodok, holott pont, hogy a felsoroltak jelentik azt, hogy egy szarházi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!