Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Halálos fenyegetőzés párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálos fenyegetőzés párkapcsolatban? Mennyire gyakori és mennyire kell komolyan venni?

Figyelt kérdés
Pár napja hallottam, hogy egy pár nagyon összeveszett bevásárlás közben, a nő megijedt, majd miután kifitzették a bevásárlást, otthagyta a faszit a bolt előtti parkolóban és elmenekült. A férfi ment utána, először kiabált neki, hogy álljon meg, majd amikor már messzebb volt a csaj, felhívta telefonon és hallottam, hogy ilyeneket mond neki, hogy kiveri a fogait és hogy meg fogja ölni. Hívni kellett volna a rendőrséget?

#halál #fenyegtőzes
2024. jan. 3. 06:15
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Bantalmazo kapcsolat. Narcisztikus ferfi. Igen tenyleg bantja. Testileg is. Vegen megoli.
2024. jan. 3. 06:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akitol menekülnek azt igen, komolyan kell venni.
2024. jan. 3. 06:48
 3/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Sajnos elég sok ilyen van :( elveszett nők meg nem mernek lépni,mert nincs kire számíthatnának. Részben a jó magyaros széthullott szar családok tenyésztik ezt ki .
2024. jan. 3. 06:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hiába hívtad volna, nem lenne bizonyíték, hogy ezt mondta... Meg amíg vér nem folyik, úgysem csinálnak semmit.. :(
2024. jan. 3. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem exem mondta, hogy meglát az utcán megver, meg az új páromat lapáttal veri agyon. 17 éves voltam ekkor, szóltam apámnak, aki le akarta állítani, erre exem őt is megfenyegette, hogy kitöri a nyakát. Majd az exem nagynénje írt nekem hogy kva gáz vagyok hogy beijedtem egy üres fenyegetéstől...

Vannak ilyen nem normálisok. Azóta szerencsére megunták a bántalmazásomat.

2024. jan. 3. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4: Nem csak erről van szó. Én hasonlónál azért nem hívtam, mert vadidegenek, és mire kijön a rendőrség, már sehol nincsenek, én meg ugye nem is tudom, kik voltak.
2024. jan. 3. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő eltudott menekülni akkor jó. Ha ugy láttad volna hogy a ferfi rángatja, a nő szeme pedig könnyes, rémült, na akkor hívhatod a rendőrséget, így semmi értelme nem lett volna.

Én már jártam igy mint amit irtam, es örök hála annak a 2 embernek aki segített.

De sajnos olyan is van hogy segitség esetén a bántalmazott egyből a bántalmazó mellé áll

2024. jan. 3. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen rohadék senki vagyok, mint a fenyegetőző férfi.

Sajnos rohadtùl rossz a családi példa hoztam magammal gyerekkrombòl és hiába próbáltam többször is küzdeni az ellen, hogy nem leszek agresszív és nem okozok fájdalmat másnak,de sajnos gyenge vagyok és azt hiszem, hogy attól vagyok férfi ha ordìtok, fenyegetőzök, vagy csapodok, holott pont, hogy a felsoroltak jelentik azt, hogy egy szarházi vagyok.

2024. jan. 3. 13:49
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Jobb nem beleavatkozni. Főleg cigányok perpatvara közben jellemző, hogy az egymást ölők összefognak ellened, és még te húzod a rövidebbet.
2024. jan. 4. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!