Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?az exei jobban vonzottak szexuálisan? Azért mesélte el ezt az első exről mert ennyire jó emlék volt neki?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyunk a párommal,ezalatt az idő alatt többször volt petting de szex sosem,én szűz vagyok, neki volt már 3 exe,egyszer mesélte hogy az első exe szűz volt állítása szerint az első alkalommal mégis úgy rá ugrott.majd mesélte hogy a harmadikkal milyen jó volt a szex.majd mondta h másfél év alatt az elsővel csak 10x szexelt,3 havonta volt szex, velem ennyiszer se. És többször nem állt neki fel az elsőre s le lankadt, Szerintetek az exei jobban vonzottak? És azért mesélte el nekem h elsőre hogy rá ugrott a lány mert ennyire jó emlék?

2023. dec. 29. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem állt rá fel rendesen, mert nem kívánta, stresszelt.

Te is stresszelsz basszuskulcs.

Miért kell kérdezgetni fölöslegesen? Veled van te meg a múlttal foglalkozol.

Persze, hogy nem csinál többet nyalástól ha folyton el lett utasítva. Mit vársz tőle? Egyébként egy férfi nem könyv szerint működik. Nem áll álló farokkal állandóan. Eléggé fájdalmas lenne neki. Zuhany ide-oda. Nem kötelező erekciót produkálnia főleg hogyha úgy se jut a végig veled.

2023. dec. 29. 13:26
 32/71 A kérdező kommentje:
Valaki írta nekem itt válaszban hogy azért van mert nem vagyok az esete s mást képzel oda.lehetséges ez?
2023. dec. 29. 13:29
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs igaza egyáltalán. Az a fiú őszinte veled, szeret és te nem bízol benne a saját önértékelési gondjaid miatt.
2023. dec. 29. 13:31
 34/71 A kérdező kommentje:
Rettegek arrol h mást képzel oda vagy mást akar
2023. dec. 29. 13:35
 35/71 anonim ***** válasza:
100%

Honnan szeded ezt? A múlt miatt? LOL, elmagyarázta világosan mi miért történt.

"Szerintetek az exei jobban vonzottak? És azért mesélte el nekem h elsőre hogy rá ugrott a lány mert ennyire jó emlék?"

Szerintem a szexuális vágyat nem lehet mérni ha mindegyikbe szerelmes volt. Azért jó emlék, mert te veled 1,5 év után egyáltalán nem jutott el szexig.

A férfiak szintén stresszelnek, általában szeretnének örömet szerezni a nőknek és bezavar, hogy a nő képtelen orgazmusra annak ellenére, hogy mindent bevett.

Maszturbálni kéne együtt, egymást kéne eljuttatni a csúcsra és elfelejteni, hogy kivel hogyan szexelt vagy melyiket kívánta.

A saját magad ellensége vagy.

2023. dec. 29. 13:43
 36/71 A kérdező kommentje:
sosem volt szerelmes,pont ezért is szakított mindegyikkel mert nem tudta őket annyira szeretni mint akarta
2023. dec. 29. 13:44
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
Na hát akkor hol a probléma? Szerinted téged se szeret? Azért már rég elhagyott volna téged is, nem gondolod?
2023. dec. 29. 13:49
 38/71 A kérdező kommentje:
Másfél évig volt egy olyannal akit nem szeretett annyira állítása szerint megszokás
2023. dec. 29. 13:57
 39/71 anonim ***** válasza:
0%
Milyen buznyak bzeránasss az aki pnciba nem akarja tenni ? Mar reg megsugtalak volna ez meg csak nyalogat... mint amikor a gyerek jatszik az etellel es csak ossze maszatolja a tanyert!! Ku dobnam a helyedben.
2023. dec. 29. 13:57
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok, jobb lesz mindkettőtöknek egymástól távol örökre!
2023. dec. 29. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!