Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?az exei jobban vonzottak szexuálisan?
Azért mesélte el ezt az első exről mert ennyire jó
emlék volt neki?
8 Nem tudsz egy ember mellett 0-24-ben lenni. Felesleges magad győzködnöd. Ha valaki valamit akar, azt 10 perc alatt is megtudja lépni, akár egy vásárlásra való elmenetel közben-ha akarja. Te pedig otthon üldögélsz, takaratasz, vagy akár mit csinálsz, és fel sem merül benned a valóság. Akik kétlaki életet élnek, azok kaméleonok. Mindegyik.
2023. dec. 29. 12:39
12/71 A kérdező kommentje:
Többször probaltuk a szexet, de nem ment mert nekem fájt és nem tudta bedugni,az ujjat próbálta de az is fajt,azt mondja neki lenne igénye ra
Persze, hogy fáj, főleg ha nem ad neked biztonságot, nem tudsz benne megbízni meginkább stresszes vagy. Nőgyógyászhoz mentél már, hátha veled van a gond?
2023. dec. 29. 12:43
14/71 A kérdező kommentje:
Együtt élünk,mi és a szülei,én itthon vagyok mikor megy el s itthon vagyok mire haza jön,pontosan tudok mindent időben,nem megy sehova nélkülem,s mellette allamvizsgazik idén ideje sincs.
Voltam nogyogyasznal valószínű a stressz miatt mondta h figyeljünk az elojatekra,nagyon hamar egy apró érintesemtol felizgul,amikor oralozok mindig vissza adja sőt mindig csak is ő kezdeményez ilyet,és nagyon hamar el is szokott menni általában tőlem,látom h nagyon fel van izgul a s mondta is h sose volt meg ennyire senkire,már az első talalkozasunknal is petting volt mert nem birtuk ki,szerintetek arról van szó h nem vagyok az esete vagy velem van a baj?
12 Mond az neked valamit, hogy emberi lélek? Mond az valamit, hogy a lélek 100x többet tud mint az emberi test? Nézz utána a dolgoknak. Olyan megérzések vannak a léleknek, ami szinte megmagyarázhatatlan, de nem kell semmit mondania a másiknak ahhoz, hogy a lelked tudja, érzi, hogy valami nem hogy nem stimmel, hanem nagyon nem stimmel ezáltal lezár. De mentegetheted az embered, csak magadat csapod be vele. Ideje, hogy felébredj a Csipkerózsika álmodból. Az ilyen embereknek a személyek, csak tárgyak, cserélhető tárgyak. Nem többek. Ameddig a cserélhető tárgy irányitható, addig "érdekesek" abban a pillanatban ahogy öntudatra kelnek, és látják tisztán a dolgait, már "értéktelen" kacatok a szemükben.
2023. dec. 29. 12:47
16/71 A kérdező kommentje:
Tehàt szerinted arról van szó hogy külsőleg nem vagyok az esete és nem tetszenek neki annyira mint az exei?
* Ameddig a cserélhető tárgy irányitható, addig "érdekesek" abban a pillanatban ahogy öntudatra kelnek, és látják tisztán a dolgait, már "értéktelen" kacatok a szemükben.
Ezért is adja ki őket a következő embereknek, mert semmit nem jelentenek neki-nbem emberi lénynek látja őket. Nem érzi az intimitást, nincs kontroll, nincs emberség, nincs normális etikus viselkedés. Önmagát felülemelő önzés van csak, mindenki más alatta.
2023. dec. 29. 12:50
Szerintem nem áll melletted lélekben és azért nem megy neked a szex, ő meg már szarik rá, mert nem akar igazából a lelki dologgal mit kezdeni. Mióta vagytok együtt? Azért maximum 6 hónap tájékán már szexre kéne kerülni sor. Nem tudsz vele lefekudni, mert nem bízol benne, nemcsak a fájdalomtól való félelem van ebben az egészben...
2023. dec. 29. 12:51
19/71 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt.mindig mondja h ő akar már szerelni és akarna de velem nem lehet hisz az ujjat se engedem magmaba,mert felek hogy faj.rettegek ettől az egésztol en sose voltam így senkivel s nem is maszturbaltam nem dugták be oda semmit se,akkor nem lehet h velem van a baj s nem azzal h nem tetszem?
Veled van a gond. Óriásian félsz. Ami érthető egy bizonyos pontig HA ő társad, szeret ki is mutatja. Ha nem fejezi ki tettekkel akkor nem(csak) veled van baj. Szóval milyen társ ő? Érzed, hogy szeret téged?
2023. dec. 29. 12:59
Kapcsolódó kérdések: