Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?az exei jobban vonzottak szexuálisan? Azért mesélte el ezt az első exről mert ennyire jó emlék volt neki?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyunk a párommal,ezalatt az idő alatt többször volt petting de szex sosem,én szűz vagyok, neki volt már 3 exe,egyszer mesélte hogy az első exe szűz volt állítása szerint az első alkalommal mégis úgy rá ugrott.majd mesélte hogy a harmadikkal milyen jó volt a szex.majd mondta h másfél év alatt az elsővel csak 10x szexelt,3 havonta volt szex, velem ennyiszer se. És többször nem állt neki fel az elsőre s le lankadt, Szerintetek az exei jobban vonzottak? És azért mesélte el nekem h elsőre hogy rá ugrott a lány mert ennyire jó emlék?

2023. dec. 29. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%
8 Nem tudsz egy ember mellett 0-24-ben lenni. Felesleges magad győzködnöd. Ha valaki valamit akar, azt 10 perc alatt is megtudja lépni, akár egy vásárlásra való elmenetel közben-ha akarja. Te pedig otthon üldögélsz, takaratasz, vagy akár mit csinálsz, és fel sem merül benned a valóság. Akik kétlaki életet élnek, azok kaméleonok. Mindegyik.
2023. dec. 29. 12:39
 12/71 A kérdező kommentje:
Többször probaltuk a szexet, de nem ment mert nekem fájt és nem tudta bedugni,az ujjat próbálta de az is fajt,azt mondja neki lenne igénye ra
2023. dec. 29. 12:40
 13/71 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fáj, főleg ha nem ad neked biztonságot, nem tudsz benne megbízni meginkább stresszes vagy. Nőgyógyászhoz mentél már, hátha veled van a gond?
2023. dec. 29. 12:43
 14/71 A kérdező kommentje:

Együtt élünk,mi és a szülei,én itthon vagyok mikor megy el s itthon vagyok mire haza jön,pontosan tudok mindent időben,nem megy sehova nélkülem,s mellette allamvizsgazik idén ideje sincs.

Voltam nogyogyasznal valószínű a stressz miatt mondta h figyeljünk az elojatekra,nagyon hamar egy apró érintesemtol felizgul,amikor oralozok mindig vissza adja sőt mindig csak is ő kezdeményez ilyet,és nagyon hamar el is szokott menni általában tőlem,látom h nagyon fel van izgul a s mondta is h sose volt meg ennyire senkire,már az első talalkozasunknal is petting volt mert nem birtuk ki,szerintetek arról van szó h nem vagyok az esete vagy velem van a baj?

2023. dec. 29. 12:46
 15/71 anonim ***** válasza:
0%
12 Mond az neked valamit, hogy emberi lélek? Mond az valamit, hogy a lélek 100x többet tud mint az emberi test? Nézz utána a dolgoknak. Olyan megérzések vannak a léleknek, ami szinte megmagyarázhatatlan, de nem kell semmit mondania a másiknak ahhoz, hogy a lelked tudja, érzi, hogy valami nem hogy nem stimmel, hanem nagyon nem stimmel ezáltal lezár. De mentegetheted az embered, csak magadat csapod be vele. Ideje, hogy felébredj a Csipkerózsika álmodból. Az ilyen embereknek a személyek, csak tárgyak, cserélhető tárgyak. Nem többek. Ameddig a cserélhető tárgy irányitható, addig "érdekesek" abban a pillanatban ahogy öntudatra kelnek, és látják tisztán a dolgait, már "értéktelen" kacatok a szemükben.
2023. dec. 29. 12:47
 16/71 A kérdező kommentje:
Tehàt szerinted arról van szó hogy külsőleg nem vagyok az esete és nem tetszenek neki annyira mint az exei?
2023. dec. 29. 12:50
 17/71 anonim ***** válasza:
0%

* Ameddig a cserélhető tárgy irányitható, addig "érdekesek" abban a pillanatban ahogy öntudatra kelnek, és látják tisztán a dolgait, már "értéktelen" kacatok a szemükben.

Ezért is adja ki őket a következő embereknek, mert semmit nem jelentenek neki-nbem emberi lénynek látja őket. Nem érzi az intimitást, nincs kontroll, nincs emberség, nincs normális etikus viselkedés. Önmagát felülemelő önzés van csak, mindenki más alatta.

2023. dec. 29. 12:50
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem áll melletted lélekben és azért nem megy neked a szex, ő meg már szarik rá, mert nem akar igazából a lelki dologgal mit kezdeni. Mióta vagytok együtt? Azért maximum 6 hónap tájékán már szexre kéne kerülni sor. Nem tudsz vele lefekudni, mert nem bízol benne, nemcsak a fájdalomtól való félelem van ebben az egészben...
2023. dec. 29. 12:51
 19/71 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt.mindig mondja h ő akar már szerelni és akarna de velem nem lehet hisz az ujjat se engedem magmaba,mert felek hogy faj.rettegek ettől az egésztol en sose voltam így senkivel s nem is maszturbaltam nem dugták be oda semmit se,akkor nem lehet h velem van a baj s nem azzal h nem tetszem?
2023. dec. 29. 12:54
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Veled van a gond. Óriásian félsz. Ami érthető egy bizonyos pontig HA ő társad, szeret ki is mutatja. Ha nem fejezi ki tettekkel akkor nem(csak) veled van baj. Szóval milyen társ ő? Érzed, hogy szeret téged?
2023. dec. 29. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!