Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogja ezt birni a kapcsolatunk, vagy elmúlik ez az érzésem?
Az a problémám, hogy valami oknál fogva egyfeszt a pasim exein jár a fejem, szinte már bele vagyok betegedve, és félek hogy rámegy a kapcsolatunk is. Minden nap eszembe jut, sajnos már szex közben is, felvillan az hogy velük biztos mindent ugyanúgy csinált, ugyanúgy érzett közben. Sok futó kapcsolata is volt. Persze, én is voltam már másokkal előtte, de valahogy nagyon bántanak ezek a gondolatok és ő nem ért meg. Nem mutat különösebb érdeklődést az exei iránt, de vagy 6 évre visszamenőleg minden exével van képe, (amiket mutatott is) és nem hajlandó törölni őket, és a lányokat az ismerősei közül sem, arra hivatkozva hogy "emlékek".<br>
Én vagyok az egyetlen, akinek nem esik jól lefeküdni a párjával abban az ágyban, ahol már több mint 10 lánnyal volt előtte, aminek a fele csak futó kaland volt? És belenyugodni, hogy úgy költözök hozzá nyáron, hogy előzőleg egy exe is lakott már nála? Úgy érzem hogy nem érek fel az előzőkhöz, teljesen értéktelennek érzem magam. Elmúlna ez az érzés miután összeköltöznénk?
Az nekem se esne jól ha a párom még mindig képeket tartana az eddigi exeiről... de ezt neked kell tisztáznod vele. Ha nem hajlandó belemenni akkor választás elé kell állítanod, hogy vagy az exek vagy te. A gondolataid miatt pedig szerintem keress fel nyugodtan egy terapeutát, aki segítene leküzdeni a negatív gondolkodást és a szorongásodat. Nem szégyen az, én is ugyan ebből az indokból jártam egy terapeutához és segített is :) de mint mondtam, az a te egyéni döntésed, hogy ilyen kapcsolatba belemész, illetve folytatsz, ezt nem döntheti el senki helyetted...
22/f
Ő soha nem mondja nekem azt, hogy bárkit jobban szeretett volna, vagy bárki jobb lett volna valamiben mint én. Próbálja velem azt érzékeltetni, hogy tényleg én vagyok neki a legfontosabb..viszont nekem fájnak a bókok meg ilyesmik, mindenki részéről,nem csak az övéről. Kicsit hazugságnak érzem még azt is ha valaki azt mondja nekem, hogy szép vagyok, vagy fontos számára. Mindenki részéről inkább csupán megtűrést érzek, mint szeretetet. De én tudom, hogy szeretem őt. Csak azt nem értem, hogy miért fáj nekem ennyire belegondolni abba hogy ő másokkal is volt előttem, annak ellenére hogy én is voltam másokkal előtte.. Nem tudok belenyugodni, hogy talán én is csak egy vagyok a sok közül, akivel mindent ugyanúgy csinál mint a többivel, és hogy pár hónap múlva a mi közös képeink is ugyanúgy csak "emlékek" lesznek neki, a következő barátnőnél. Szerinte teljes mértékben velem van a baj, hogy nem tudom leküzdeni a gondolataim és az érzéseim. Még elaludni sem nagyon sikerül abban az ágyban amiben annyi lánnyal volt előttem, ahogy lehunyom a szemem csak azt látom magam előtt és azt érzem, hogy ő mit érezhetett ugyanott ugyanabban a pozícióban másokkal mint velem, s mi mindent csinálhatott ugyanúgy.
Amúgy én 18 vagyok ő pedig 24.
Ez a te bajod, nem az exek:
" Úgy érzem hogy nem érek fel az előzőkhöz, teljesen értéktelennek érzem magam. "
Miért kellene úgy csinálnia, mintha előtted nem élt volna?
Ők nem voltak elég jók, azért van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!