Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jóra forduljon a kapcsolatunk?
2éve vagyunk együtt, és mostanában nagyon sokat veszekszünk, és többnyire a szex miatt. Úgy hiszi, hogy már nem szeretem és hogy meguntam, mivel nagyon passzív vagyok. Az ő helyében én is ezt hinném, de az igazi probléma nem ez. Mindennap csak este találkozunk, és addigra iszonyatosan elfáradok, nap mint nap k.o. vagyok. Későn fekszünk le, és korán kelünk. Munka után is sok tennivalóm van, és mindig későn tudunk találkozni. Mostanában elég sok orvosi bajom is akadt, és nem tudom kezelni a helyzetet. Nem akarom elveszíteni azért mert nem tudok vele törődni, és teljesen jogos lenne ha megcsalna vagy éppen szakítana velem. De egyikünk sem akarja és csak szenved és szenved, én pedig tehetetlen vagyok.
Min változtassak, hogy mindketten boldogok legyünk, és ne keljen mindennap azon aggódnunk, hogy most min fogunk veszekedni?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Ennél jobb munkahelyet nem is kívánhatnék, csak 4ig dolgozok, de mindig kell valahova mennem munka után, és 6ra érek haza. Mivel szüleimmel élek még, be szoktam segíteni a házimunkába, és van egy kertünk is, amit rendezni kell. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy teljesen elhanyagoltam, és és tanácstalan vagyok. Egyszerűen nem tudom összehangolni a dolgokat.
Akkor rendezd át a priorításokat. Mit kell tökörészned 4-6-ig? Miért nem lehet egyszer kihagyni a házimunkát, vagy a kertet? Miért nem lehet reggel csinálni valamit? Mit csinálsz hétvégén? Miért nem költözöl el, hogy egyedül élhess?
Állj a sarkadra és legyen már fontosabb a magánéleted, mert ha így folytatod nem lesz, mert ezt az elhanyagolást egyetlen egy pasi sem viseli el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!