Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott a kapcsolatunk?
21 éves lány vagyok és párommal másfél éve vagyok együtt. Ő 26 éves. A kapcsolatunk elején nagyon sokat voltunk együtt munka után is, hétvégente mentünk ide-oda ... jelenleg sehova nem megyünk, mert ő nem akar soha sehova menni. A legnagyobb baj az, hogy 1 helyen dolgozunk szóval túl sokat vagyunk együtt így is hogy nem élünk együtt. Hétvégente szoktam hozzá menni , sajnos ő nem jöhet hozzánk mert szüleimmel élek és ők nem akarják megismerni.
Kezdem azt érezni hogy rám unt :( nagyon ritkán ölel meg és pusziért is könyörögnöm kell. Tudom, hogy nincs más nő a képben. Nem akarom elhagyni .. Nincsenek barátaim akikkel tudnék beszélgetni ilyenekről . Teljes depresszióba estem. Kérlek segítsetek !!! Nem tudom mit tegyek :(
Nem érdekled már, nem a kapcsolat laposodott el.
Beszélj vele, ha nem hajlandó változni, akkor nyisd ki neki az ajtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!