Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a gyerek után ellaposodott, unalmasodott a kapcsolatunk?
Megszületett a gyerek és én ugye nem dolgoztam ez után, otthon voltam. Nincsenek olyan ismerőseim akikkel el tudnék járni és pénzünk sincs semmire szinte, mert páromnak megszűnt a munkahelye. Otthon vagyunk szinte egész nap csak 1órás sétán mozdulunk ki a gyerekkel.
Mármint én, mert ő el-el megy a barátjához, vagy a másik barátja költözik ide 1-1 hétre. Ilyenkor úgy kell könyörögnöm hogy fejezze be a játékot (x-box) és menjünk vásárolni, meg hogy hajnal 4 gyere már aludni.
Ha elmegy a barátjához, akkor meg nem jön haza akkorra amikorra ígérte és nem veszi fel a telefont. Én teljesen bedepiztem és nem tom mit csináljak.
Félek ha lenne közös programunk se tudnánk miről beszélni
Ennek nem a gyerek az oka :-P ... Milyen férfi, családapa az már, aki nekiül x-box-ozni ... Munka nélkül? Miért nem megy el dolgozni? Meg egy-egy barát odaköltözik egy hétre? Vicc!
Neki te nem vagy társ, akit becsülni kell és a saját gyereke nem annyira motiváló tényező, hogy nekiálljon dolgozni ...
Különös kedvencem, hogy "pénzünk sincs semmire szinte" ... akkor x-box honnan van? :-P
Az x-box-ot akkor vettük mikor még mind a ketten dolgoztunk.
Van egy munka amit elvileg januárban kezd...arra vár.
Szoptatok úgyhogy kb 3órám van a gyerek nélkül és az alkohol ki van zárva
"Szoptatok úgyhogy kb 3órám van a gyerek nélkül és az alkohol ki van zárva"
Ha te is a kibúvókat és a kifogásokat keresed, mit vársz a párodtól??
Az egyik barátnőm is így volt, megszülte a gyereket, és a férje elfordult tőle, meg csak nem is aludta együtt utána, mikor voltam nála, felajánlottam neki, hogy bevállalom a párommal a babát egy estére, megfürdette barátnőm, lefejte a tejet cumisüvegbe, ha fölébredt megetettem, elaltattam és legalább babázhattam. Viszont a kapcsolatuk helyre állt, és elég volt egy kettesben töltött éjszaka. És azóta is hálálkodik, és szívesen bevállaljuk a picit, ha együtt akarnak lenni. Alkoholt meg nem kötelező inni, vannak más féle inni valók is.
Nem fog működni! Kifogásokat gyártasz te is tényleg ... :-P
Minek vár januárig? Basszus, amikor tanítottam és szünet volt, akkor elmentem napszámba dolgozni, arra a két hónapra. Nyugodtan lehet alkalmi munkát vállalni, tucatszám vannak és nem is rossz pénzért (szimpla adatrögzítő munka van 1000.- Ft-os órabérért).
Ha annyira nincs lóvé, akkor pedig az x-box-ot el lehet adni :-P Nem gondolom, hogy létszükséglet ...
Gyereket le lehet passzolni, ahogy már írták (van nekem is három, meg lehetett oldani mindig) ... Nem kell alkoholt inni a szórakozáshoz, de ha neked igen, akkor az gáz :-P Egyébként meg egy pohár bortól nem lesz semmi gond, ha a szoptatás miatt nem mersz inni.
Azok akik azt írták hogy passzoljam le a gyereket...van gyerekük? Szoptattak? Nem hallottak a cumizavarról?!
Ez tény nem kifogás...volt hogy elmentem és lefejtem és a nagyi teáskanállal adta neki de visszaköpte.
Az alkohol meg tilos terhesség és szoptatás alatt is.
Ha az egy éjszaka alatt a szexet értitek akkor azt el kell mondjam hogy 2-3naponta szexelünk. Ez nem lehet probléma.
A 3.válaszolónak:
Igen...valószínű hogy nem elég neki annyi idő amennyit vele töltök...de igazából régebben ssevoltunk sokat együtt mert nagyon sokat dolgoztam és sokszor éjszaka is. Csak akkor nyugodtan tudtunk filmezni
De így hogy ezt leírtam rájöttem:
Nyugi + film = mozi
Az nem is sok idő szopira hazaérek.
Ha van még ötlet boldogan fogadom
"Azok akik azt írták hogy passzoljam le a gyereket...van gyerekük?"
#7-es vagyok, ha olvasnád és értelmeznéd, akkor feltűnt volna, hogy 3 gyerekem van :-P ... Megint csak kifogást írsz és nem megoldást ...
Mozi a legszarabb közös program ... ülni a sötétben, csöndben és kettőtökön kívül egy harmadik dologra koncentrálni ... Ez nem az a közös program, ami közelebb hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!