Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a gyerek után ellaposodott, unalmasodott a kapcsolatunk?
Megszületett a gyerek és én ugye nem dolgoztam ez után, otthon voltam. Nincsenek olyan ismerőseim akikkel el tudnék járni és pénzünk sincs semmire szinte, mert páromnak megszűnt a munkahelye. Otthon vagyunk szinte egész nap csak 1órás sétán mozdulunk ki a gyerekkel.
Mármint én, mert ő el-el megy a barátjához, vagy a másik barátja költözik ide 1-1 hétre. Ilyenkor úgy kell könyörögnöm hogy fejezze be a játékot (x-box) és menjünk vásárolni, meg hogy hajnal 4 gyere már aludni.
Ha elmegy a barátjához, akkor meg nem jön haza akkorra amikorra ígérte és nem veszi fel a telefont. Én teljesen bedepiztem és nem tom mit csináljak.
Félek ha lenne közös programunk se tudnánk miről beszélni
Rendben ne haragúdj felületesen olvastam. Megkérdezhetnèm hogy szoptattál e és ha igen akkor hogyan adtad neki a lefejt tejet úgy hogy ne szokjon le a szopiról?
Most is itt van mmellettem a párom, de ő is és én ia telefont nyomkodjuk...nincs mondanivalónk egymásnak...ez a probléma. Mit csináljunk közösen ahol nem csak a kettőnk beszèlgetése a lényeg.
Az alkoholt az egyik válaszoló írta. Neki válaszoltam.
A mozit azért tartom jó ötletnek mivel régebben a tv volt a közös program.
Ráadásul utánna tudnánk róla beszélni.
Sztem ez a megoldás fele és nem a kifogás felé hajlik. Mondtam hogy próbálkoztam a lefejt tejjel...
#11:
A feleségem szoptatott :-P Mind a hármat és a harmadik mellett főiskolára járt. Amíg bent ült előadáson, vagy vizsgán én a folyosón adtam a lefejt tejet. Amíg kicsi volt, addig kiskanállal, vagy pohárból, később cumis üvegből.
Mindig tudtunk közös programot csinálni, mindig meg lehetett találni az alkalmat rá. És nálunk nagyszülők sem voltak, csak barátok, akik segíteni tudtak.
De ezek szerint neked sincs mondani valód neki ... :-(
A szoptatástól meg nyugodtam ihatsz egy pohár bort, a gyerek is jobban alszik tőle.
A feleséged előtt le a kalappal. Nem tudom hogyan volt képes rá. Nekem estére így is alig van erőm...főleg ha éjjel is fent vagyunk.
Kiköpte a kiskanállal :/ párszor próbáltuk... vagy ideges lett és elkezdett visítani és tolta el magát.
Gondolom sokat segítettél a feleségednek 😊
#16:
Miért ne segítettem volna? Közösen akartuk a gyerekeket, közösen is csináltuk végig ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!