Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?az exei jobban vonzottak szexuálisan? Azért mesélte el ezt az első exről mert ennyire jó emlék volt neki?
Ha együtt zuhanyzunk ott fel kellene izgulnia rám?
Egyébként már vett gumit is hogy ő szeretne szerelni többször megpróbálta bedugni de egyszerűen nem ment be, túl szűk vagyok , és mindig mondom h felek mégse faj , az ujjazast se engedem mert mondtam neki hogy faj és nem akarom. Minden szexualitást ő kezdeményez,felizgul rám szeret kinyalni mondta az exeinek fura íze volt és h nekem jó és szereti ha szájjal csinálom de ő is szereti nekem másoknál nem szerette,arról van szó h mást képzel a helyemre?errol már beszéltünk s kérdeztem azt mondta nem mindig arra koncentrál aki alatta van
Én engedem màr de nem kezdeményezi én meg nem fogom,
Csak a kinyalast kezdeményezi
Hat már elbizonytalanodtam s lehet hogy màsra gondol közben s ezért nem akar szexet,nem?
Meg egyébként az első exenel nagyon nehezen állt fel nagyon küzdött a csaj meg basztatta hogy mi lesz már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!