Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?az exei jobban vonzottak szexuálisan? Azért mesélte el ezt az első exről mert ennyire jó emlék volt neki?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyunk a párommal,ezalatt az idő alatt többször volt petting de szex sosem,én szűz vagyok, neki volt már 3 exe,egyszer mesélte hogy az első exe szűz volt állítása szerint az első alkalommal mégis úgy rá ugrott.majd mesélte hogy a harmadikkal milyen jó volt a szex.majd mondta h másfél év alatt az elsővel csak 10x szexelt,3 havonta volt szex, velem ennyiszer se. És többször nem állt neki fel az elsőre s le lankadt, Szerintetek az exei jobban vonzottak? És azért mesélte el nekem h elsőre hogy rá ugrott a lány mert ennyire jó emlék?

2023. dec. 29. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
Mindig mondja nekem hogy soha senkit nem szeretett így meg s én vagyok az első szerelme s hogy én vagyok neki a legszebb s csodás testem van szebb nem lehetne,de elég rossz kívülálló dolgok történtek velunk,többször hozza vágtam hogy csak kihasznal s le akar szoptatni meg hogy undorodom tőle stb.
2023. dec. 29. 13:00
 22/71 A kérdező kommentje:
Mostmàr teljesen elbizonytalanodtam szerintetek arról van szó hogy mást képzel a helyemben és ezért izgul fel? Nem vagyok az esete? Zuhanyzásnál nem szokott felizgulni rám.
2023. dec. 29. 13:04
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez nagyon csúnya viselkedés részedről. Pszichológus nem ártana neked és inkább szakítani ha sehogyse bízol meg benne. Másfél év telt el és még mindig veled van. Nem tudom miért...
2023. dec. 29. 13:06
 24/71 anonim ***** válasza:
17%
21 Mit ér a beszéd, ha üresek a cselekedetek? Mondani mindent lehet, a cselekedetek viszont beszélnek a valóságról.
2023. dec. 29. 13:07
 25/71 A kérdező kommentje:

Ha együtt zuhanyzunk ott fel kellene izgulnia rám?

Egyébként már vett gumit is hogy ő szeretne szerelni többször megpróbálta bedugni de egyszerűen nem ment be, túl szűk vagyok , és mindig mondom h felek mégse faj , az ujjazast se engedem mert mondtam neki hogy faj és nem akarom. Minden szexualitást ő kezdeményez,felizgul rám szeret kinyalni mondta az exeinek fura íze volt és h nekem jó és szereti ha szájjal csinálom de ő is szereti nekem másoknál nem szerette,arról van szó h mást képzel a helyemre?errol már beszéltünk s kérdeztem azt mondta nem mindig arra koncentrál aki alatta van

2023. dec. 29. 13:10
 26/71 A kérdező kommentje:
Az elején mikor meg nem éltünk együtt es hetvegente tál ittunk s nem voltak lelki gondjaink volt h napi 3x de minimum 2x egymásnak estünk.
2023. dec. 29. 13:13
 27/71 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát ha nem engeded, akkor mit vársz?
2023. dec. 29. 13:15
 28/71 A kérdező kommentje:

Én engedem màr de nem kezdeményezi én meg nem fogom,

Csak a kinyalast kezdeményezi

2023. dec. 29. 13:18
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar újabb elutasítást kapni. Azért nem kezdeményez szexet, ujjazást. Ennyi. Veled van a baj.
2023. dec. 29. 13:21
 30/71 A kérdező kommentje:

Hat már elbizonytalanodtam s lehet hogy màsra gondol közben s ezért nem akar szexet,nem?

Meg egyébként az első exenel nagyon nehezen állt fel nagyon küzdött a csaj meg basztatta hogy mi lesz már

2023. dec. 29. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!