Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kutya miatt veszekszünk?
Van két gyerekem, értük bármit, de kutya soha nem kéne. Nem is értem az összehasonlítást.
Kérdező írtad, hogy a kutyát főleg te szeretted volna. Így a párod a kedvedért belement. Ennyi.
Azt nem értem, miért nem tudsz tőle semmit csinálni, mi az hogy vigyázni kell rá amíg te dolgozol? Azért b@.sszus ez nem egy kisgyerek, akinek állandó felügyelet kell. Ha nagyon zavar amikor ügyféllel beszélsz, addig zárd a másik szobába. Séta közben bekap calamit? Kíváncsi, majd kiköpi. Nem tudod kezelni a kutyád akkor minek kellett. Igaza van a párodnak, te akartad, foglalkozz te vele. Örülj, hogy belement, és be sem engednék állatot a lakásba.
En is hasonlo szituacioban vagyok, de a te eseted bonyolult:
1. Ha csinal valamit a kutya, te vagy a 'hibas' - ez mit jelent? A pasid kritizal teged? Ezt surgosen be kellene fejeznie, amig nem ot harapdalja vagy ilyesmi.
2. Ha nem beszeltetek meg pontosan, egeszen pontosan, hogy kinek mi lesz a feladata, akkor nehez ugy. Nekem ugy hangzik, hogy a kutya 'inkabb'a tied (ahogy nalunk is), ezert a pasid kedve szerint kihuzhatja magat a felelosseg alol. Itt nem sok mindent tehetsz, elore kellett volna lefektetni a szabalyokat. Az enyem megigerte, hogy napi 1 setat atvallal, es meg is teszi, ennel tobbet csak (kimondatlan) szivessegbol.
3. "A főállásom mellett, egy újabbat is ki szeretnék próbálni, amit itthonról kellene végezzek, de ez azt jelentené, hogy a párom kellene vigyázzon a kutyára, mert én ügyfelekkel kellene kamerán beszélgessek."
Ebben pedig tobb fura dolog is van: ha a kutya folytonos felugyeletet igenyel, akkor te nagyon nem allsz keszen masodallasra. En imadom a kutyamat es talan tulzasba is viszem a dolgot, de ez a mondatod meg nalam is kiveri a biztositekot (vagy nem ertettem jol). Miert kell vigyaznia barkinek a kutyara, mert te ugyfelekkel beszelgetsz? Akkor surgosen kezdd el gyakoroltatni vele az egyedul maradast, ne a paroddal veszekedj...
Sose jönnék össze olyan nővel aki kutyás.
Egyszerűen meg vannak hibbanva. azt hiszik az a fontos.
De ez csak egy állat kinzás, mert teljesen átakarja formálnia kutyát azt hiszi hogy gyerek lesz belőle.
Na meg a a kutya szag az is taszító.
"Azt mondta akkor segít amiben tud… megoldjuk ketten"
És úgy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!