Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kutya miatt veszekszünk?
"De ha szerette volna bár nem annyira, mint te akkor nyugodtan hozzá gondolhatod a jövőt vele gyerek kapcsán is."
Azért reméljük, gyereket nem úgy vállalnak, hogy az egyik "nem szerette volna annyira".
"Úgyhogy ha azt szeretnél akkor bizonyosodj meg róla teljesen, legyen őszinte, hogy szeretne-e, kész-e rá, mert ha csak az egyikre is a válasz talán, nem tudom, nem akkor nem lenne jó apa."
Értelmezni tudsz egy mondatot?
Szerinted miről szól ez a mondat? Arról, hogy mindketten akarják és készek legyenek rá!
"Fél éve lett egy kiskutyánk, akit én akartam legfőképpen."
"Szerette volna. Sőt amikor elmentünk megvenni, ő volt az aki mindenképp akarta."
Ha túljut a kutya a kamaszkoron, akkor már könnyebb lesz vele. Fél év múlva is tudsz masodallast vallani.
Amúgy a párod a házi munkából kiveszi a részét?
Esetleg egy szobakennel nem lenne megoldás, ahol nyugiban lehet addig a kutyus? Vagy mit kellene csinálnia a párodnak, amíg te elmész?
Ő egyáltalán nem veszi ki a részét? Vagy csak a nevelés része van rád hárítva? Tehát mondjuk egy sétáltatás azért belefér neki is?
"Sőt amikor elmentünk megvenni, ő volt az aki mindenképp akarta. Azt mondta akkor segít amiben tud… megoldjuk ketten"
SEGÍT, amiben tud? Szerintem ő nem a kutyát akarta annyira, hanem leginkább azt, hogy te örülj. A többibe meg annyira nem gondolt bele, és a kutya kicsit sok lett neki, több, mint várta. Ő talán egy-egy etetést, sétát képzelt el, de a napi több órás kutya körül forgás már több neki a soknál.
Szerintem se vállalj most másodállást. Ha a párodnak így is az összes töke tele van a kutyával, ne nyomd rá még többet, mert az úgy neki is másodállás, pedig ő nem akart, ráadásul fizetetlen.
Ami dolog van vele a sima 8 órás melótok mellett, azt próbáljátok egyenlően elosztani (lehet úgy is, hogy olykor az egyikőtök vállalja magára teljesen a kutyát, míg a másik kikapcsolódik, máskor pedig fordítva), aztán ha idővel tényleg lenyugszik a kutya, és elrágcsálja a játékait, amíg te telefonálsz, akkor lehet másodállást vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!