Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha szülés után közölné veled a férjed
hogy nem tetszel már neki ami miatt meghíztál?
Figyelt kérdés
Fiatal kotom ota fogyokuraztam hogy vékony legyek 50-52kg kozt mozogtam. Ha nem akkor sajnos 66-70kg voltam.
Szules utan elszaladt a ló es sajnos 80 kg lettem.
Paromnak mindig is a kis vékony 50kg lányok voltak az idealjai.
Igy amikor ra kerdeztem mondja meg oszinten tetszek e neki es ha nem a gyerekunk anyja,felesege lennek csak egy idegen akarna e velem ismerkedni.
Azt felelte hogy igy koveren nyilvan nem tetszek neki,de kotodik hozzam.
Akarna e velem idegen kent ismerkedni?
Azt felelte hogy egyertelmu hogy nem mert kover vagyok
9 eve ismerjuk egymast es 2 éve van kozos gyerekunk
2023. nov. 29. 12:54
2/28 anonim válasza:
Vagy lefogysz vagy a hazaséleteteknek annyi van,hozzád se fog nagyon nyúlni. Az meg egy másik kérdés hogy neked lesz-e kedved a szexhez egy olyan emberrel aki így gondolkodik rólad.
2023. nov. 29. 12:56
3/28 anonim válasza:
Lefogynék magam miatt! Elválnék.
2023. nov. 29. 12:58
4/28 anonim válasza:
Ezért sem engedném szülni a csajomat.
2023. nov. 29. 13:06
5/28 anonim válasza:
Szimpatikus az őszintesége.
Ennél tisztábban kommunikálni nem lehet.
Te dolgod hogy mit kezdesz ezzel az informacioval, de ha nem fogysz le, nem lesz tul jo vege
2023. nov. 29. 13:11
6/28 anonim válasza:
Elkezdtem fogyózni. Nagyon szr érzés ezt hallani, de ez a fájdalmas igazság. Elhagytam magam, és nem a hízás a legnagyobb baj, hanem az, hogy annyira hazavágta az önbizalmamat, hogy már a sminket, szebb ruhákat, mindent feleslegesnek gondoltam, csak mert meghíztam. Nehéz a kezdet, de megéri, magad miatt legfőképpen. Vissza fogod kapni az életerődet, én nagyon biztatlak.
2023. nov. 29. 13:11
7/28 anonim válasza:
Fokozatosan fogyj le.
Melletted mars es huseges lesz. O ez a tipus. Szeret teged.
Sikerulni fog.
N
2023. nov. 29. 13:13
8/28 anonim válasza:
Áldom az eget hogy az én párom a husisokra bukik, 83ról fogytam le 68ra és mondja hogy már ne fogyjak (pedig akarok)
2023. nov. 29. 13:14
9/28 anonim válasza:
Elhagynám.
2023. nov. 29. 13:21
10/28 anonim válasza:
Azért 30 kiló pkusz az nem kevés, teljesen megváltoztatja az ember kinéuetét. Ha a nagyobb darab nőkre bukott volna, nem veled jön össze, ez preferencia, nem tehet róla sebki, h ki tetszik neki, ez van. Ha a pasi fogná magát és feldobna egy harmincast, az se tetszene szerintem senkinek. 2 évvel szülés után nár legalább egy tizest le lehetett volna dobni, mondom ezt úgy, h én is szültem, hormongondom is van, mégis tettem ellene, mert rám is felszaladt, de nem akartam úgy maradni. Pedig én még tetszettem így is a férjemnek, de magamnk nagyon nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!