Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha szülés után közölné veled a férjed hogy nem tetszel már neki ami miatt meghíztál?
Fiatal kotom ota fogyokuraztam hogy vékony legyek 50-52kg kozt mozogtam. Ha nem akkor sajnos 66-70kg voltam.
Szules utan elszaladt a ló es sajnos 80 kg lettem.
Paromnak mindig is a kis vékony 50kg lányok voltak az idealjai.
Igy amikor ra kerdeztem mondja meg oszinten tetszek e neki es ha nem a gyerekunk anyja,felesege lennek csak egy idegen akarna e velem ismerkedni.
Azt felelte hogy igy koveren nyilvan nem tetszek neki,de kotodik hozzam.
Akarna e velem idegen kent ismerkedni?
Azt felelte hogy egyertelmu hogy nem mert kover vagyok
Lanyok,anyukak!
Ti ezt a helyzetet hova tennetek fejbe?
Mit reagalnatok?
"Azt felelte hogy igy koveren nyilvan nem tetszek neki,de kotodik hozzam.
Akarna e velem idegen kent ismerkedni?
Azt felelte hogy egyertelmu hogy nem mert kover vagyok"
Ezt most nem értem. Akkor melyik hazugság és melyik igaz?
Tanuljatok a kérdésből, a válaszokból gyerekek! Az ilyen beugratós kérdéseknél sose legyetek őszinték :D
Pontosabban kellő tapintattal kezeljétek. Mondjátok azt, hogy így is szeretitek, de a saját egészsége érdekében lehet jobb lenne kicsit fogyózni.
Èn is mindig küzdöttem a kilókkal.
Nyilván le tudsz fogyni, de sok erőfeszítès ès gyerek mellett biztosan nehezebb is.
Èn elhagynám, ès keresnèk olyat aki kövèren is elfogad. Ez a pasi csak le fog èpíteni teljesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!