Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha szülés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha szülés után közölné veled a férjed hogy nem tetszel már neki ami miatt meghíztál?

Figyelt kérdés

Fiatal kotom ota fogyokuraztam hogy vékony legyek 50-52kg kozt mozogtam. Ha nem akkor sajnos 66-70kg voltam.

Szules utan elszaladt a ló es sajnos 80 kg lettem.

Paromnak mindig is a kis vékony 50kg lányok voltak az idealjai.

Igy amikor ra kerdeztem mondja meg oszinten tetszek e neki es ha nem a gyerekunk anyja,felesege lennek csak egy idegen akarna e velem ismerkedni.

Azt felelte hogy igy koveren nyilvan nem tetszek neki,de kotodik hozzam.

Akarna e velem idegen kent ismerkedni?

Azt felelte hogy egyertelmu hogy nem mert kover vagyok

Lanyok,anyukak!

Ti ezt a helyzetet hova tennetek fejbe?

Mit reagalnatok?

2023. nov. 29. 12:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
edzeni*
2023. nov. 29. 14:51
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

De persze ha a férfi hízik el, akkor kutya kőtelessége lefogyni, és tudomásul venni hogy addig nincs szex, mert ő így nem kívánatos.

Mi is az a szó? KETTŐSMÉRCE!!!!!

2023. nov. 29. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:
72%
Ne is haragudj, de te kérdezted. Őszinte választ vártál, megkaptad. Fogyj le.
2023. nov. 29. 15:16
 24/28 anonim ***** válasza:
84%

Álljon már meg a menet...

1.Nem 'közölte',hanem te kifaggattad!

,,kerdeztem mondja meg oszinten tetszek e neki" -őszinte volt, és még biztosított is róla, hogy kötődik hozzád.

2.Ez nem pici pluszkiló, hanem elhízás. 50-80kg közt 30kg difi van. Én is nő vagyok, én is hízékony vagyok, én is szültem, ez nem mentség. Nézess vérképet, hormonpanelt,pajzsmirigy panelt, és ha minden oké, kezdd is el az életmódváltást. 80kilóval nem egészséges élni, magad érdeke ez.

Egyébként nem kell 50kilónak lenned,ha csak fogyóKÚRÁVAL megy. Ha normális étrend, mozgás mellett vagy annyi, az jó, de az nem kúra kéne hogy legyen, hanem az alap.

A pasi rovására meg annyit mondanék, hogy ha tényleg a vékony csajok az ideáljai, akkor eleve vékony alkatút kellett volna választania. Közölted vele ismerkedésnél, hogy amúgy neked az 50-52kg meglehetősen nagy lemondások árán jön össze?

2023. nov. 29. 15:32
 25/28 anonim ***** válasza:
69%

Akarna e velem idegen kent ismerkedni?

Azt felelte hogy egyertelmu hogy nem mert kover vagyok

Ne kérdezz olyat, amire nem akarod hallani a választ. Egyrészt. Másrészt, bár nagyon kegyetlenül hangzik, a vágy nem a tisztelettől, szeretettől, hálától stb függ, hanem hogy bejössz-e vagy sem. Ha hízol 30 kg-t, nem jössz be és nem áll fel rád. Ez van, ez az igazság. Nincs ezen mit szépíteni és nem is tud a hapsi ezzel mit tenni.

Le kell fogynod, ha akarod a férjedet, nincs más hátra.

Nő vagyok, még mielőtt hímsovinak kiáltanátok ki.

2023. nov. 29. 16:06
 26/28 anonim ***** válasza:
94%

Azert az 50-52 meg a 66-70 kozott is van 15-20 kg kulonbseg. De te 80 vagy, a gyerek meg mar 2 eves. Ha ugy ismert meg es ugy tetszettel meg neki, hogy vekonyabb vagy, akkor gondolhatod, hogy nem fog neki tetszeni a 20-30(!) kg plusz.

Azokat nem is ertem, akik arra biztatjak a kerdezot, hogy hagyja el a ferjet. Semmi rosszat nem csinalt, a kerdezo faggatta ot ki, raadasul szo sincs arrol, hogy megcsalta a feleseget. Ahhoz meg joga van, hogy kifejezze a nemtetszeset. Kivel legyen az ember oszinte, ha nem a hazastarsaval?

2023. nov. 29. 17:32
 27/28 anonim ***** válasza:
50%
Aki annyira kardoskodik amellett, hogy ezzel nincs semmi gond, szexy, hagyja el stb, az a reggeli kávéja után kapjon fel a vállára egy ilyet... [link] lefekvésig le se tegye.
2023. nov. 29. 19:14
 28/28 anonim ***** válasza:
44%
Igazából azzal eléggé magad alatt vágtad a fát, hogy soványabbnak tűntetted fel magad mint amilyen normálisan lennél. Nem kellet volna így tuningolni magad, mert így tényleg hatalmas lett a kontraszt a két alkat közt, ha olyannal lettél volna, akinek 60-65 kgosan is te vagy a tökéletes, akkor most nem lenne ilyen bajod! Helyette egy olyam kellet akinek csak 50kgosan vagy jó. Persze szemétség amit most művel, de erről te is tehetsz.
2023. nov. 29. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!