Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakítanátok? Egyáltalán minek számít ez? Flörtnek, megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki hogy a pasim még mindig flortolget egy csajjal írásban akivel volt köztük szexkapcsolat. Még mielőtt összejöttünk (2 hónapja) 1 nappal előtte megkérdezte a lánytól hogy küldjön e videót arról ahogy maszturbál. A lány nem kérte es ennyiben maradt. A párom azt mondja hogy nem küldte volna el, max felvette volna és hogy csak szexuális poénok voltak ezek, nem tudta hogy rosszat csinalna mivel nem kuldott neki semmit... Ti mit tennétek? Szakítanátok vagy felfújom a dolgot? 25/L ő 30/F2023. nov. 28. 19:05
31/43 A kérdező kommentje:
Nem érdemel második esélyt?
2023. nov. 28. 21:00
32/43 anonim válasza:
Én nem adnék, de rajtad múlik.
33/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Értékelés alapján 2 ember véleményét olvastam. Más esetleg?
2023. nov. 28. 22:00
34/43 A kérdező kommentje:
Nyilván nem normális amit csinált, de ha nem tudta hogy ezzel bármi gond lenne és bizonyítja hogy szeret, lefektetjük mi fér bele egy párkapcsolatba, mi nem és tartja magát hozzá, akkor sem érdemel egy második esélyt?
2023. nov. 29. 13:11
35/43 anonim válasza:
Semmit nem fog változni.
Bizonyítja, hogy szeret? EZt már bizonyította, hogy mennyire.
36/43 A kérdező kommentje:
Igen már leírtad a véleményed köszi, de meghallgatnám más gondolatát is.
2023. nov. 29. 18:04
37/43 anonim válasza:
Nem fog megváltozni szerintem se.
38/43 anonim válasza:
30 ember leirta, hogy ez megcsalas es nem fog valtozni a srac. Leirjuk meg tobben? Te ugyis eldontotted, hogy megbocsatasz, akkor mi a kerdes?
Ha az en ferjem kerdezne meg valakitol, kell e tole faszveros video, kibasznam. De ez en vagyok. Ettol te meg folytathatod a kapcsolatod, de az jobb nem lesz. Ettol csak lejjebb van
39/43 A kérdező kommentje:
Bocs de igazából kb. 2 ember véleményét olvastam mivel folyamatosan ugyanazok írtak, ahogy te is írtál már. Mellesleg ki mondta hogy meg akarok bocsátani? Leírtam hogy az ő nézőpontját is ismertetni akartam, hogy ne legyen egyoldalú. Ettől függetlenül köszönöm a véleményed megint.
2023. nov. 30. 02:58
40/43 anonim válasza:
Elarulom, eloszor valaszoltam a kerdesedre, ahogy a tobbiek is. Azert mert mindenki velemenye egyontetu, azt gondolod csak ket emberrel beszelgettel negy oldalon keresztul? 38.voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!