Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éves kapcsolatban van de 4 éve sóvárog utánam. Ha összeházasodnak, akkor elenged majd?
Nem hagyná el értem a nőjét, de engem se enged el. Kb 6 hónapig nem tudtam hogy kapcsolata van, addig rendszeresen lefeküdtünk.
Utána csak simán tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen megkeres, féltékenykedik, oda van értem, fűz.
Viszont ők lassan tervezik már az esküvőt. Ha összeházasodnak, mit lehet várni? Megszereti már annyira a nőt, hogy csak rá koncentrál?
Önző vagyok, névtelen az oldal, nyilván nekem ő nem semleges, de jót tesz az egómnak amikor megkeres a szerelmes dumájával. Én már elfogadtam, hogy sosem leszek első. Amíg nem lesz komoly kapcsolatom nem építem le, mert nekem sokat jelent ha elromlik a mosógép pl van kinek szólnom, magyarán van egy férfi az életemben. Plusz mivel nem engedek semmit, nem csalja meg a nőjét (már).
Nyilván ha megkérdezem miért csinálja, miért nem tud elengedni, megsértődik hogy jó ha ezt akarom békén hagy. Kb 1 hétig bírja, de akkor sokat mondok. Tehát érdemi válasz nincs, csak drámázik.
Vagy amíg ez a nő van nem fog változni? Nem fog náluk soha úgy belobbanni a szerelem, hogy hűséges legyen? Tudom bármikor hívnám itt lenne.
Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme szerintem...
De a kérdésre válaszolva: szerintem egy ilyen embernek a házasság se lesz szent. Majd akkor lép le, ha elküldöd melegebb éghajlatokra.
Elromlik a mosogep? 3 gombnyomassal rendelyz ujat. Az alkTreszek dragabbak ma mar kb a felebe kerulnek.
Mert nem szervalsz egy ujat? Az mindig bevalik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!