Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakítanátok? Egyáltalán minek számít ez? Flörtnek, megcsalásnak?
"Szoval nem minden fekete vagy feher." - Erre írtam a flörtöt.
Egyébként az, hogy 30 vagy 20 éves és szűz egyáltalán nem menti fel a viselkedése alól.
Végre akadt barátnője ő meg nekiállt 1 nappal előtte a masztival és friss kapcsolatban flörtölni, mert nem bír a f@rkával, nem érett egy kapcsolathoz és mert nem érsz neki semmit se (több mint valószínű). Nekem ne mondja senki, hogyha én valakit kedvelek nagyon, kívánom, a rózsaszín szemüveget viselem, hogy másnak mutogatom magam, mással váltok flörtöléssel, két értelmű szavakkal tele, vagy szexuális tartalmú üzeneteket! Ilyen nem létezik!
Kérdező ha 2-3 hónapon belül valaki nem esik beléd/nem tudja, hogy mit érez az legtöbb esetben már nem fog beléd szeretni. Viszont a másik probléma amit leművelt.
Most mit kezdenél egy olyan fiúval, aki éretlen, tiszteletlen, folyamatos flörtre van szüksége, mert tele van komplexusokkal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!