Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora tragédia, ja nem akarom szexi cuccokba beöltöztetni a barátnőmet? Miért nem szólt korábban, ha ez zavarja?
Néha a barátnőm gondol egyet és azt kéri tőlem, hogy én válasszam ki, hogy mibe legyen a kis "filmezős" esténken otthon. Ami valójában inkább egy meghittebb otthoni közös fürdés és vacsi utáni szex, valami filmmel/sorozattal a háttérben. Amúgy rendben van a szexuális életünk, meg nem csak ilyenkor vannak együttlétek, csak ilyenkor meghittebb.
Na ha én választhatok, hogy miben legyen a barátnőm, valami olyat választok, ami tudom, hogy neki nagyon kényelmes, és nekem marhára bejön. Ami viszont elég egyszerű, szeretem, ha a ruháimat hordja, mit tudom én, valami melegítő egy toppal, vagy az egyik pólóm/ingem valami egyszerű bugyival, de ha body van rajta, az is nagyon bejön, főleg, ha valami világos, lehetőleg minta nélkül. Igazából nekem így tetszik a legjobban, magamtól nem választanám a szexi fehérneműit, meg hálóingjeit. Úgy is tetszik, de na, nem az a kedvencem.
Na hát most legutóbb kiválasztottam neki valamit, erre elsírta magát, amikor meglátta, hogy már megint nem valami extra dolgot választottam. Szerinte biztos nem találom őt elég csinosnak, mert hízott(fel se tűnne, ha nem hívná fel rá a figyelmet, meg amúgy előtte is hasonló ízlésem volt), meg valami szürke kisegérnek nézem őt, és azért csinálom ezt. Mondtam, hogy nem erről van szó, de nem segített...
Ráadásul nekem korábban nem említette, hogy rosszul esik neki, ha valami egyszerűt valasztok mindig.
Nyugtasd meg öleld meg és mond el neki ezeket mint nekünk itt. Amúgy lehetne egy olyan napotok amikor mindketten szexibe vágjátok magatokat és valami különlegeset csináltok szex előtt meg alatt is. Azt hátha az is segít. Bár szerintem is inkább a lánynak van önértékeléssel baja vagy megingot.
Figyelj rá oda ha szereted. Bókolj neki többet éreztesd vele hogy szereted mondhatod hogy neked ezek amiket csináltok a kedvenceid. De érdeklődj felőle ő mi érdekli csinálhattok valamit amit ő is szeretne és amihez kiöltözhet.
Szerintem is az a baj, hogy rossz az önképe.
Én amúgy imádtam hordani az exem cuccait - többek között jó lezser, kényelmes. Nyilván nem is gondoltam bele semmit (pláne, hogy én találtam ki)
Deee
Ha valaki el akarja rejteni a testét, pláne ha a dundiságát, akkor ő is pont lezser, bő ruhákat hord, amiben nem látszik az alakja. Ha valaki eleve szorong ilyenek miatt, akkor könnyen félreértheti a dolgot.
(Plusz lehet, hogy ő felbíztatta magát, hogy ő most egy szexi istennő lesz, ahhoz illő öltözettel, és emiatt csalódott, hogy csak "rongyokat" - ne érts rosszul - kell hordania)
Neki mindenképpen dolgoznia kell az önbizalmán. Ahogy olvasom, te igyekszel segíteni neki - ne érezd rosszul magad, nem vagy varázsló, nem tudod varázsütésre megoldani.
Egyelőre megpróbálhatod azt, hogy legközelebb valami komolyabb, szexibb szettet kérsz, és jól megdicséred benne, hogy milyen jól néz ki :) Persze csak óvatosan, ne túlozd el (akkor is, ha amúgy őszintén gondolod) ne higgye azt hogy csak sajnálatból lódítasz.
82&87%-os nem tudom miért pontoztattok le, de hiába mert ha valakinek önbizalmi gondjai vannak akkor egyáltalán nem igazságos a párján levezetni.
Attól nem lesz magabiztosabb, hogy a kérdező dicséri reggeltől estig naponta, vagy felöltöztetti tök szexi ruhákba. Csak időiglenes lesz a egótunning hiszen az ÖNbizalom belülről fakad vagyis saját magadnak kell helyreállítani más nem tudja helyetted!
Ha rosszul érzi magát a bőrében mert hízott akkor adja le a kilókat, ha pedig valójában testképzavara van akkor szakember minél előbb!
A kérdező nem mesebeli herceg aki megtudja menteni önmaga elől.
Tegyen érte ő saját maga, hogy jobban érezze magát és ne ő rá tolja a feladatot.
Egyébként azért írtam, hogy szakítás lesz a vége ha nem változtat mert már a kérdezőt hibáztatja, hogy szerinte szürke kisegér és nem tetszik neki holott a ruhák válogatása helyett már mondania kellett volna neki, hogy nem érzi jól magát, vagy szó nélkül fogyókúrába illett volna fognia. Az lesz a vége mint írtam már ha nem változtat, hogy egyre inkább a kérdezőt fogja bűnbaknak felhasználni, sőt lehet szex se fog történni és valamelyik közülük meg fogja unni majd szakít.
Most kell leállítani kedvesen, de határozott fellépéssel és nem akkor amikor már sokkal súlyosabb a helyzet köztük.
A kérdező nem tud rajta segíteni csak tanácsot adni és ő rajta múlik mit kezd magával! Más soha nem felelős a párjáért, mindenki önmagáért felel!
Mert nők vagyunk, mindent túlgondolunk.
De ha ennyire zavarja ez, akkor válassz neki szexi cuccokat. Ezen már ne múljon, úgyse marad rajta sokáig a textil.
(35/N)
Szia,
Én nőként mondom, tudom mi ez. Önbizalom hiányos és elégedetlen a testével. Tudod mit ajánlok, menj el, vegyél neki valami szexit és mondd hogy álomszép benne. És dicsérd dicsérd dicsérd. Csak ez segít.
Nem, nem segít a dicséretek sorozata hiszen a kérdező 100% dicséri és annak ellenére önbizalomhiányos! Az ÖNbizalom saját egyéni probléma azért nem segít rajta se szex, se bók, se törődés, szeretet hosszú távon.
Nem kell azért túlzásba esni a bókokkal, sem a szeretet kifejezéssel mert papucs lesz a kérdező és persze úgysem segít a barátnőn ha egyszer kövérnek érzi magát! Nem tudom hány éves, de ha lejjebb akarja adni a testsúlyt akkor tegye meg, a siker és a sport, edzés ezerszer jobban ad neki ÖNbizalmat mint a kérdező szavai, vagy tettei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!