Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora tragédia, ja nem akarom szexi cuccokba beöltöztetni a barátnőmet? Miért nem szólt korábban, ha ez zavarja?
Néha a barátnőm gondol egyet és azt kéri tőlem, hogy én válasszam ki, hogy mibe legyen a kis "filmezős" esténken otthon. Ami valójában inkább egy meghittebb otthoni közös fürdés és vacsi utáni szex, valami filmmel/sorozattal a háttérben. Amúgy rendben van a szexuális életünk, meg nem csak ilyenkor vannak együttlétek, csak ilyenkor meghittebb.
Na ha én választhatok, hogy miben legyen a barátnőm, valami olyat választok, ami tudom, hogy neki nagyon kényelmes, és nekem marhára bejön. Ami viszont elég egyszerű, szeretem, ha a ruháimat hordja, mit tudom én, valami melegítő egy toppal, vagy az egyik pólóm/ingem valami egyszerű bugyival, de ha body van rajta, az is nagyon bejön, főleg, ha valami világos, lehetőleg minta nélkül. Igazából nekem így tetszik a legjobban, magamtól nem választanám a szexi fehérneműit, meg hálóingjeit. Úgy is tetszik, de na, nem az a kedvencem.
Na hát most legutóbb kiválasztottam neki valamit, erre elsírta magát, amikor meglátta, hogy már megint nem valami extra dolgot választottam. Szerinte biztos nem találom őt elég csinosnak, mert hízott(fel se tűnne, ha nem hívná fel rá a figyelmet, meg amúgy előtte is hasonló ízlésem volt), meg valami szürke kisegérnek nézem őt, és azért csinálom ezt. Mondtam, hogy nem erről van szó, de nem segített...
Ráadásul nekem korábban nem említette, hogy rosszul esik neki, ha valami egyszerűt valasztok mindig.
Hát azért elég erős túlzás, hogy felhízott, meg dundi lett... Kb 3-5 kilóról beszélünk, annyi a különbség, hogy csak simán kb lapos a pocija, meg nincs semmi nagyon halványan látszódó kocka... Nem az a kategória, amit takargatni kell.
Ráadásul tegnap egy bodyt választottam neki, totál testhezálló, semmit nem takar az alakjából...
Egyébként próbáltam vele beszélni, meg felvetni, hogy van-e kedve visszatérni a tegnapira, ha mást választok, de nem. Rosszul esett neki, hogy magamtól az uncsit választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!