Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam ott a barátomat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a barátomat, ha még az eljegyzésem sem tetszett?

Figyelt kérdés

A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt. Elutaztunk egy szép helyre, nem is látták volna sokan, de nem hogy nem térdelt le (ezt még el is nézném), de fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki.

Hát én erről álmodtam, hogy a kezemet így kérik meg. Már mint nem kellett volna nagy közönség, nyilvánosság, meg ilyesmi, de ez így nekem csalódás volt.

2023. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
30%

#38 Érdekes, hogy ezt így, ezek alapján, mindenféle háttér-információ nélkül eltudod dönteni, hogy nem lesz boldog mellette, és évekre előre látsz. :D

"Akire nincs hatással a társadalom/család/barátnő az nem vesz gyűrűt, nem viszi el egy napos kirándulásra!" Itt is úgy írsz a gyűrűről, mintha az valami szent, és sérthetetlen dolog volna, amit bizony ha nem húz fel, csak sz@r pasi, illetve sz@r családapa lehet, ezek után ne várd el, hogy bárki komolyan vegyen, mert még mindig egy hivatalos dokumentumot hasonlítgatsz az élethez, illetve egy születendő gyermekhez.

2023. nov. 18. 20:06
 42/53 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy én baromira nem emlékszem ki húzts fel a gyűrűt, ő vagy én. Nem is tudom hogy kellett volna. Ha valaki nem néz romantikus amcsi filmeket, akkor nem alap hogy tudja mit "kell" ilyenkor csinálni. Szüleim idejében szerintem ez az egész letérdelős lánykérés még nem volt divat.

Persze, utána nézhetett volna akár hogy ma mi a trendi, ezt nem tagadom. De azért hogy pontosan ki húzza fel azt a gyürűt, az szerintem tök nem evidens csak úgy kapásból.

2023. nov. 18. 20:09
 43/53 anonim ***** válasza:
25%

#41:

Te beszélsz én rám, hogy analízis alá vettem, végeredményt is bedobtam, de te ugyanazt teszed én velem.

Mi lenne hogyha én helyettem a kérdezőre koncentrálnál és hasznos válasszal látnád el ha egyszer az enyém nem az?

Mi van, betrafáltam, fáj amit írtam, kisebbségi érzésed van, vagy mi a gond? Ha nem inged miért veszed fel?

Azt írok amit csak akarok, ha nem tetszik pontozz le és kész. Majd a kérdező eldönti, hogy mi legyen. Talán rád fog hallgatni ha írsz neki hasznos tanácsot.

Én nem maradnék vele együtt, ez az én véleményem és az is, hogy nem lenne jó férj. Egyébként az apa rész zárójelben volt feltüntetve, ergó nem 100%, bár semmit se úgy írtam, 90-99,99%-ot írtam.

Viszont az holtbiztos, hogy nem lesz vele boldog, mert ha netalántán tévedek és a fiúcska szereti csak tényleg nem akarta megkérni a kezét és felhúzni a gyűrűt, mert szerinte ökörség, esetleg zavarban volt a kérdező akkor se fog tudni túllépni azon hogyan zajlott le az egész "eljegyzés". Rá fogja nyomni az együtt töltött időre méginkább mint jelenleg (problémáik vannak, nem törődik vele a kérdező szerint) és házasság előtt szétmennek, válás lesz a vége vagy boldogtalanok lesznek hátralévő életükben egymás mellett. Úgyhogy aki azt írta, hogy hagyja el, mert a fiúcska más nőt érdemel ő helyette lehet nem téved. Tulajdonképpen bárhonnan nézzük, akármilyen szemszögből nem illenek össze.

Megnyugodhatnál amúgy, nem tört ki a 3. VH nők vs.férfiak között.

Tudom az a bajod, hogy a "férfi"társadat hordtam le! Szánalom.

A te homlokodra az van írva, hogy:

🚨🚨🚨 VIGYÁZAT, ÖNBIZALOMHIÁNYOS ÉS TÚLÉRZÉKENY VAGYOK, MENEKÜLJ INKÁBB!🚨🚨🚨

2023. nov. 18. 20:21
 44/53 anonim ***** válasza:
91%

#39:

"Ha te valakivel együtt vagy évekig és szereted, becsülöd akkor nekem ne mondja senki, hogy nem ismered legalább közepes szinten!

Olyan esetben persze, hogy nem ismeri ha nem fontos számára, vagy csak éldegéltek egymás mellett, mint két idegen."

A másik részét miért nem másoltad be? Vagy nem megy a szövegértés?

Ha élnek egymás mellett, mint idegenek az mindkettőre vonatkozik, nemcsak a férfira hanem a kérdezőre is.

Ha nem egyforma/hasonló a szeretetnyelvük se, mert hát a kérdező romantikusabb alkat és a párja nem az, erőltetve van az egész akkor nem passzolnak és nincs egymás mellett helyük, mert mindig ki fog futni a bableves. Úgyhogy a legjobb megoldás a szakítás.

2023. nov. 18. 20:34
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy amcsi filmeket ugyan nem nézek, de Simsezni szoktam, gondolom az is amerikai. Ott úgy van, hogy ha eljegyzik egymást, akkor az egyik letérdel és nyújtja a gyűrűt, a másik meg elveszi és felhúzza magának. Nekem ez is tűnik logikusnak. Mert a gyűrű egy ajándék, ha ajándékot kapok, akkor azt meg megnézem mielőtt használom. Aztán egymásnak gyűrűhúzás úgyis lesz az esküvőn, már akik eljutnak odáig.

Szóval az sem mindegy, hogy milyen forrásokból tájékozódott szegény srác, lehet ő is simses :D

46/53 anonim ***** válasza:
26%

#43 Hát, sajnálom, ha felnőtt nőként ennyire megérintett a válaszom, hogy ezen hisztizned kell, én is arra válaszolok amire szeretnék, reflektáltam a te hülyeségedre, és ezen indult be a "hiszti-gépezet", mivel továbbra is messzemenő következtetéseket vonsz le egy gyűrűből, és nem indoklod meg miért, csak hajtogatod, hogy ott hagynád, mert nem lesz jó férj, meg apa? És ezt te honnan a francból tudod, nem mindenki egy akkora sültb@rom, mint te, hogy egy dolog alapján, tematikusan eldönti, hogy vele marad-e vagy sem, és biztos vagyok abban, ha te lennél hasonló cipőben, nem dobnád ilyen egyszerűséggel, csak itt erősködsz, mert valamit kompenzálni akarsz azáltal, hogy leírod az adott férfiről, hogy rossz ember, de nem értem miért. A homlokcímkét meg külön köszönöm, ez valami homlokfétis? Amíg érdemi választ nem adsz, csak vergődsz, és nem érted az ok-okozatot addig nem vagy más mint egy nímand senkiházi! Én is rányomtatnék valamit a homlokodra, csak az nem minősíthető nyomdai szövegként.

Egyébként pedig én is írtam hasznos tanácsot, nem vontam le következtetéseket, illetve nem gyárottam a saját szakállamra konteókat, hanem leírtam mindkét fél érthető álláspontját, és az alapján próbáltam kiértékelni a leírt válaszomat, mivel ebben az esetben mindkét félnek részben igaza van, te pedig csak egy hisztis kiscsaj vagy.

47/53 anonim ***** válasza:
88%

Férfiként írom, egy igazi béta a csávód. Két lehetőség van:

1. Nem ismer annyira, hogy tudja, te romantikusabb alkat vagy és te ennek örülnél. Ez gáz, hiszen ha már házasodni akar veled, akkor kellene, hogy ennyire azért ismerjen. Ilyet én egy-két hónap randizás után meg tudok mondani a másikról. Sejtem, azért ti nem egy-két hónapja vagytok együtt.

2. És szerintem ez lesz: tudja ő jól, hogy neked mi tetszene, minek örülnél szívből, csak leszarja. Neki teljesen mindegy. Hát milyen férfi az ilyen? Fel akarja tenni neked a nagy kérdést, ajánlatot tesz, amit így csomagol be. Odab.ssza eléd a dobozt bezárva, nyisd ki, húzd fel magadnak, vagy csinálj, amit akarsz. Ennyire low effort már most, mire számíthatsz később?

Az a férfi, aki igazán szeret, az a kedvedben akar járni mindig. Ennek a pasinak max kényelmes, hogy vagy neki fixen.

2023. nov. 18. 20:37
 48/53 anonim ***** válasza:
27%

#46:

"Viszont az holtbiztos, hogy nem lesz vele boldog, mert ha netalántán tévedek és a fiúcska szereti csak tényleg nem akarta megkérni a kezét és felhúzni a gyűrűt, mert szerinte ökörség, esetleg zavarban volt a kérdező akkor se fog tudni túllépni azon hogyan zajlott le az egész "eljegyzés". Rá fogja nyomni az együtt töltött időre méginkább mint jelenleg (problémáik vannak, nem törődik vele a kérdező szerint) és házasság előtt szétmennek, válás lesz a vége vagy boldogtalanok lesznek hátralévő életükben egymás mellett. Úgyhogy aki azt írta, hogy hagyja el, mert a fiúcska más nőt érdemel ő helyette lehet nem téved. Tulajdonképpen bárhonnan nézzük, akármilyen szemszögből nem illenek össze."

Elolvastad? Értelmezted is? Mert nem úgy tűnik.

A #9-es, #18-as válasz a tiéd!

Az egyikben azt írtad, hogy válás lesz a vége, vagy nem happy end bár megérted a kérdezőt, DE a másikban kigúnyoltad őt a férfiak szembeni elvárásokról hadováltál.

Nagyon hasznos válaszok voltak...Ja, mégse.

Többet nem írok neked, látni, hogy te vetted magadra a férfikét, mert azt hiszed ellened szól hiszen incel vagy. Nemhiába két pipád van, nem hasznosak a válaszaid és lepontozod a hasznos válaszokat.

Kár a gőzért, a tiéd az utolsó szó, hajrá hord le a kérdezőt, engem meg az összes létező nőt úgy, mint szoktad, engem nem zavar.

2023. nov. 18. 20:47
 49/53 anonim ***** válasza:
35%
#48 Álomvilágban élsz kisszivem, de ez a bajod, sem a #9-es, sem a #18-as nem én vagyok, ez most nem sikerült, na sebaj(tóbiás), majd legközelebb, addig is vegyél be pár frontint, mert nagyon ideges lettél hirtelen, amiért reagált valaki arra, hogy az élet nem egy sakktábla, és nem úgy működik, hogy a férfi a rossz, és a nő a jó. Ez is előfordul, de a kérdezőtöl semmi kontextust nem kapunk, így nehéz érdemben reagálni bármire is, de neked úgy látom sikerül, látatlanban tudsz férfiakat elemezgetni. Amúgy mi a tököm az az incel? Valami új marhaság? Istenke őrizzen meg minden férfit egy ilyen nőtől. :D
2023. nov. 18. 20:54
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

"A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt."

"fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki."

Tudod, hogy alapjáraton nem fektett sok energiát valamibe, akkor miért csalódás számodra, hogy úgy jegyzett el ahogyan tette? Nem értem sehogyse.

2023. nov. 18. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!