Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a barátomat, ha még az eljegyzésem sem tetszett?
A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt. Elutaztunk egy szép helyre, nem is látták volna sokan, de nem hogy nem térdelt le (ezt még el is nézném), de fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki.
Hát én erről álmodtam, hogy a kezemet így kérik meg. Már mint nem kellett volna nagy közönség, nyilvánosság, meg ilyesmi, de ez így nekem csalódás volt.
Hú, Hercegnő, vannak gondok...
Ha ez csak rosszabb lesz, akkor hagyd ott. Nem miattad, hanem miatta. Senki nem érdemel egy ilyen hisztiládát.
Akkor minek fogadtad el a gyűrűt? Miért nem mondtad neki, hogy bocs, de nem, így nem. Vagy megkérsz szépen, vagy sehogy.
Bár ha alapvetően a kapcsolatotokban nincs probléma, és jól megvagytok, szerintem egy hülye jegygyűrű végett baromság lenne a szakítás. A férfiaknak marhára nem jelent semmit a papír. És a legtöbb hülyeségnek tartja.
Nem létezett mindig a házasság szentsége, és rengeteg nő és férfi élte le az életét anélkül, hogy valaha is megházasodtak volna. Kb az 1600 as évek elején vezették csak be.
Hát ha ez már felmerült, akkor szerintem ez jobb nem lesz.
Ráadásul ha úgy is érzed, hogy kevesebbet törődik veled, akkor meg pláne.
Szóval szerintem ez nem lesz jobb.
Talán megbántottad azzal, hogy nem tetszett neked az eljegyzés. Azérzt hanyagol.
Ő megkért és ez egy hatalmas dolog..
Az, hogy valkai nem úgy szeret, ahogyan mi elvárjuk, az nem azt jelenti, hogy nem szeret teljes szívéből. Minden ember más. Nem mindenki tudja kimutatni a szeretetet ugyanúgy. És nem mindenki romantikus alkat.
Nem feltétlen értek egyet, h ennyire leszóljátok többen is a kérdezőt. Mindenkinek megvannak az álmai, ami ha nem úgy sikerül, ahogy elképzelj attól rosszul érzi magát. Ettől az eljegyzéstől azért sztem egy nő sem dobta volna hanyatt magát az örömtől.
Az persze egyértelmű, h vannak itt más bajok is, szóval lehet ezt erőltetni, de nagy happy end ennek már nem lesz a végén. Vagy szar házasság, vagy válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!