Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a barátomat, ha még az eljegyzésem sem tetszett?
A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt. Elutaztunk egy szép helyre, nem is látták volna sokan, de nem hogy nem térdelt le (ezt még el is nézném), de fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki.
Hát én erről álmodtam, hogy a kezemet így kérik meg. Már mint nem kellett volna nagy közönség, nyilvánosság, meg ilyesmi, de ez így nekem csalódás volt.
Itt a hangsúly nem azon van hogy ki mennyit fizet, hanem hogy ki mennyi energiát fektet bele a kapcsolatba. Ő megtervezett egy utazást, kinézett egy gyűrűt, eljárt dolgozni és spórolt hogy aztán megvehesse azt a gyűrűt, beszélt a szüleiddel, kitervelt mindent. Te meg azon sírsz hogy nem kérdezte meg csak odaadta neked. Lehet izgult, zavarban volt vagy csak szimplán nem az a nagy romantikus fajta. A lényeg hogy ahelyett hogy értékelnéd az igyekezetét ami még így is több mint az átlag, te feljössz gyakorikérdésekre panaszkodni hogy nem minden úgy történt mint ahogy megálmodtad. Képzeld a legtöbb embert nem viszik el romantikus utazásra, vagy nem kap gyűrűt csak szimplán kimondják hogy mostantól házasok. De neked van képed ide jönni és játszani a királykisasszonyt hogy neked ez sem elég jó. Boo hoo elmorzsolok egy könnycseppet :'(
Szegény fiú nem tudja mire vállalkozott. Majd ha az esküvőn véletlenül piros rózsaszirmok lesznek rózsaszín helyett, akkor faképnél hagyod az oltárnál, vagy mi? Csak mert te nem így képzelted el... röhej
Szerintem ha te elvárod a romantikát, ő semennyire sem, akkor erre már rég rá kellett volna jönnöd.
Az én férjem anno megkérdezte, mit csinálok szerdán, mert elmehetnénk gyűrűt venni. Ennyi volt. Pont ezt vártam tőle, hiszen tudom, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!