Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam ott a barátomat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a barátomat, ha még az eljegyzésem sem tetszett?

Figyelt kérdés

A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt. Elutaztunk egy szép helyre, nem is látták volna sokan, de nem hogy nem térdelt le (ezt még el is nézném), de fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki.

Hát én erről álmodtam, hogy a kezemet így kérik meg. Már mint nem kellett volna nagy közönség, nyilvánosság, meg ilyesmi, de ez így nekem csalódás volt.

2023. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
68%
Na azért vàrjatok màr! Nehogy már ennyire ne legyenek képesek a nagy teremtés koronài, hogy ne tudjanak egy rohadt kérdést feltenni, meg felhúzni a gyűrűt! Amelyikőtöknek meg elég volt annyi, hogy odab@sztàk elétek a gyűrűt oszt jóvan', akkor nektek ennyi az érzelmi intelligenciàtok, de nehogy màr ez legyen a normális! Hàt azért a lóf@sznak is van vége!
2023. nov. 18. 16:44
 32/53 anonim ***** válasza:
35%
31, én gyűlölöm a nyálas baromságokat, nem vagyunk egyformák. Ettől még feltehetően magasabb az EQ-m a tiednél.
2023. nov. 18. 16:52
 33/53 anonim ***** válasza:
73%

Nehéz lehet ez a pasiknak. Igenis készült rá, kirándulni mentetek, vett gyűrűt. Tehát nem szarta le a dolgot. Az, hogy kinek mennyi sallang fér bele meg annyira egyedi. Nekem pl a térdelés tűnik kínos gesztusnak. A kérdést meg ki tudja. Lehet csak más jött ki a száján mint amit gondolt. Van ilyen pláne stressz alatt. Vagy lehet bugyutának érezte volna a sablonos kérdést feltenni. Akinek van EQ-ja, az azért bele tudja magát kicsit képzelni ebbe a szerepbe, ezt jelenti ez a fogalom.

Kérdező, a te dolgod mit csinsz. Szerintem ha felmerül egyáltalán hogy emiatt elhagyd, akkor tedd meg. Nem szereted igazán ezek szerint, úgyis rossz vége lesz ennek a kapcsolatnak. Akkor már spórolj meg egy válást magatoknak.

2023. nov. 18. 17:12
 34/53 anonim ***** válasza:
28%
Ez most komoly kérdés?
2023. nov. 18. 18:48
 35/53 anonim ***** válasza:
84%

Én nem is lettem volna vele addig, hogy "eljegyezzen" - mert hát nem jegyzett el! - úgyhogy nem is kéne gondolkodnom most. Ugyanis voltak arra jelek, hogy igazi hottentota, egyáltalán nem romantikus fajta.

Azért nem olyan nagy dolog megkérdezni, hogy:

"Eljegyezhetlek-e, leszel-e a feleségem?" blablabla.

Térden nem is muszáj, de ha tudná, hogy mi való és mi fontos számodra (közeli család/egy pár barát előtt kérjen meg), akkor megtette volna. De mivelhogy nem ismer téged merthát nem vagy te számára igazán fontos így letudta mindenféle ceremónia nélkül.

Mégha négyszemközt is tette volna fel a kérdést és a gyűrűt még az sem lenne gáz. De hogy mégcsak utána se nézett hogyan szokták (bár még a hülye is tudja mi a menete: a kérdés, a gyűrű felhúzása), nem is kérdezte meg apját, apudat azt te egyáltalán nem érdekled igazán. Egyszerűen csak le akarta tudni, mert ráerőszakoltad (eleget emlegetted, hogy ideje lenne már), vagy a társadalom, család hatására tette.

Igenis hagyd el és ha kiheverted a vele eltöltött időt keress normális férfit magad mellé, aki minimum tisztel és ismer nemhogy szeret!

2023. nov. 18. 19:15
 36/53 anonim ***** válasza:
62%

"Az a helyzet, hogy voltak mostanában a kapcsolatunkban problémák. Mióta eljegyzett, még kevesebbet törődik velem."

Meg akarja oldani a problémákat, vagy puffog, elsöpri a szőnyeg alá, rád keni, fújja magát, hogy nem tetszett az "eljegyzés"?

90-99,99%, hogy mivel "eljegyzett" és tudja, hogy te milyen buta vagy (az vagy, mert vele vagy, itt kérdezősködsz már vagy 3.alkalommal! ahelyett, hogy kiraktad volna) ő azt hiszi, hogy elvégezte a feladatát és most már még úgyse kell magát megerőltetnie érted (hiszen az álmod "teljesült") és azért nem foglalkozik veled.

A homlokán virít jóformán piros nagybetűkkel, hogy:

🚨🚨🚨VIGYÁZAT, IDIÓTA VAGYOK ÉS TÖNKRETESZLEK! 🚨🚨🚨

Akkor mire vársz még? Gyermeket hiába nemz veled nem lesz jó férj hozzád (de lehet apuka se, nem csodálkoznék rajta, mert arra nem volt képes, hogy eljegyezzen, akkor hogyan nevelne gyereket?!) úgyse. Arról mondj le, hogy megváltozik. Most mutatja ki a foga fehérjét. Két lábon járó red flag. Ne légy bohóc tovább, szabadulj meg tőle!

2023. nov. 18. 19:37
 37/53 anonim ***** válasza:
4%
#36 Ja, mert a házasság a mai világban egy olyan kardinális kérdés, amit véletlenül sem a leánygyermek szülei erőltetnek, és duruzsolnak évekig, áh, nem. Messzemenő következtetéseket vonsz le abból, hogy egy férfi nem akarja ezt az idióta tradíciót, de mikor rá van erőltetve, megteszi úgy ahogy, és akkor még ő a sz@r. :D Egyébként hogyan vontad le a konklkúziót abból, ha valaki nem húzza fel a gyűrűt, akkor már szar apa lesz? Neked mi van a homlokodra írva? "Vigyázat vészmadár vagyok, és szeretem tönkrevágni a barátnőim házasságát!". xD.
2023. nov. 18. 19:42
 38/53 anonim ***** válasza:
79%

#37:

Onnan, hogy nem fontos számára a kérdező. Ha te valakivel együtt vagy évekig és szereted, becsülöd akkor nekem ne mondja senki, hogy nem ismered legalább közepes szinten!

Olyan esetben persze, hogy nem ismeri ha nem fontos számára, vagy csak éldegéltek egymás mellett, mint két idegen.

De ha úgy éltek akkor minek házasodnának össze? Nincs értelme!

Aki arra nem képes, hogy az állítólagos szerelmét megkérje, hogy legyen a felesége és felhúzza az ujjára az fogyatékos, vagy le se tojja őt magasról.

Értelemszerűen fogyatékossal tovább ne tegye magát se olyan emberkével, akinek nem ér semmit se, vagy aki nem ismeri.

Az olyan ember, akinek nem számítasz az házasság, gyermek születése után se fogsz. Az olyan személy, aki szellemileg lentebb van jóval annak nem való gyermek, mert nem fogja tudni nevelni.

Ezek tények.

Itt nincsen szó arról, hogy a társadalmi normákat nem akarta követni hiszen "eljegyezte".

Akire nincs hatással a társadalom/család/barátnő az nem vesz gyűrűt, nem viszi el egy napos kirándulásra! Az egyszerüen szakít, vagy kijelenti a párjának, hogy számára az eljegyzés/házasság nem lényeges, mert csak ékszer/papír és a másik el tudja dönteni, hogy mit szeretne!

Remélhetőleg a kérdező páros lábbal rúgja ki a semmirekellő/szellemileg elmaradott "vőlegényét" mert úgyse lesz mellette boldog soha!

2023. nov. 18. 19:57
 39/53 anonim ***** válasza:
6%

"Ha te valakivel együtt vagy évekig és szereted, becsülöd akkor nekem ne mondja senki, hogy nem ismered legalább közepes szinten!"

Amit ugye el lehet mondani a másik oldalról is. Miért bár romantikus lánykérést, ha a pasi nem ilyen?

2023. nov. 18. 20:03
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

"feltehette volna azt a kérdést, hogy hozzámennék-e, és az ujjamra húzhatta volna a gyűrűt"- Akkor meg sem kért.

Mióta vagytok együtt?

Sajnos valószínűleg igazából nem is ismeritek egymást és a másik szeretetnyelvét és stílusát, és nem tudtok jól kommunikálni egymással.

Sok egymás iránti szeretetet, tiszteletet és törődést sem látok köztetek.

2023. nov. 18. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!