Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam ott a barátomat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a barátomat, ha még az eljegyzésem sem tetszett?

Figyelt kérdés

A barátom alapból sem olyan, mint aki olyan sok energiát fektetne valamibe, de számomra az eljegyzésünk csalódás volt. Elutaztunk egy szép helyre, nem is látták volna sokan, de nem hogy nem térdelt le (ezt még el is nézném), de fel sem tette azt a kérdést, hogy hozzámennék feleségül, és a gyűrűt is nekem kellett az ujjamra húznom, és én is vettem ki a dobozból. A dobozt is csak úgy odaadta, hogy nyissam ki.

Hát én erről álmodtam, hogy a kezemet így kérik meg. Már mint nem kellett volna nagy közönség, nyilvánosság, meg ilyesmi, de ez így nekem csalódás volt.

2023. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
32%
Hagyd ott, igen, nálad jobbat érdemel, és ezt nőként írom ;)
2023. nov. 18. 14:17
 12/53 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom nem sok pénzt költöttél a romantikus utazásotokra és a jeggyűrű amit venni fogsz (már ha nem veteted meg vele a sajátját is, mert hallottam már ilyenről) sem lesz egy értékben a tiéddel. Nagyon sajnálom hogy a Hercegnő nem így képzelte el a lánykérést. Remélem lefújjátok a dolgot, jobbat érdemel a srác. Te meg vagy hagyd abba a tündérmesék nézését, vagy kezdj el Fressnapf részvényeket venni, mert hidd el, nem csak neked ilyen a gondolkozásod.
 13/53 anonim ***** válasza:
95%
Hagynám leülepedni a dolgot, és átgondolnám a továbbiakat. Nem az eljegyzés módja, hanem a stíluskülönbségek miatt. Annyi eseményt teljesen máshogy fogtok kezelni, tervezni, annyi nézeteltérés lesz még, amit jobb lenne előre megbeszélni és ha tiszta, ki hogyan tervezné, kivitelezné ezeket, és ez passzol is, akkor lépjetek tovább.
 14/53 anonim ***** válasza:
57%

#9: a Kérdező hangsúlyozza, hogy csak azért hagyja-e ott, mert nem tetszett neki az eljegyzés.

Az egy dolog, hogy elképzelünk valahogy dolgokat, megint más egy kapcsolatot csak felszínes indok alapján kikukázni.

2023. nov. 18. 14:18
 15/53 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkinek megvannak az álmai, ami ha nem úgy sikerül, ahogy elképzelj attól rosszul érzi magát. - illene leszállni a földre úgy kapásból ;)
2023. nov. 18. 14:18
 16/53 anonim ***** válasza:
70%

Én is kb így kértem meg a feleségem kezét 20+ éve. Sosem voltam az a romantikus alkat.

Természetesen ha te fehér lovon vágtató szőke hercegről és rózsaszirmokról álmodsz akkor hagyd ott azt a szerencsétlen fiút. Aztán kívánom hogy te is meg ő is találja meg a megfelelő párt.

2023. nov. 18. 14:21
 17/53 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén, ott bírnád hagyni?
2023. nov. 18. 14:28
 18/53 anonim ***** válasza:
53%
Ja, milyen szemét pasi, lábcsókot is kellett volna adnia az egyetlen úrnőjének úgy, hogy közben kukoricán térdelve, csak hogy fájjon, sír és esedezve könyörög, hogy hozzámenj. Amúgy meg mit is írtál? Csak a szokásos 100%-os elvárás a pasi felé, másik fél részéről meg a teljes passzivitás. Nem ismerjük ugyan a kérdezőt, de ezek alapján tuti, hogy az van.
2023. nov. 18. 14:33
 19/53 anonim ***** válasza:
74%
"Mindenkinek vannak álmai" - álmodni úgy érdemes, hogy mi az, amit te el tudsz érni az életben. Az nem fair, hogy az álmaid arról szólnak, hogy van egy elkepzelt koreográfia a fejedben, hogy pl milyen eljegyzést rittyentsen neked a pasid, és aztán amikor nem találja ki, hogy te miről álmodoztál, akkor ő a hibás, hogy te nem élheted meg az álmaidat. Ez nem így működik. Kérdező, vagy elfogadod ezt az embert úgy, ahogy van, és igyekszel a saját elkepzeléseidet az életedről te magad megvalósítani, vagy pedig engedd el ezt a férfit. De ilyen vizsgáztatást, hogy nem volt kielégítő a produkció, és ezt ott helyben közlöd is, én pl biztos nem toleráltam volna.
2023. nov. 18. 14:36
 20/53 anonim ***** válasza:
61%
Ez gáz. Mi nagyon antiromantikusok vagyunk, de letérdelt és úgy tette fel a kérdést, majd ő húzta fel a gyűrűt.
2023. nov. 18. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!