Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik meg végre a modern nők, hogy a ghosting az igenis párkapcsolati erőszak?
Igen is vedd tudomásul, hogy nem kíváncsi rád! Kinek képzeled te magad, hogy megszabd a másik mit csináljon vagy mit ne?! Látom egó az van. Úgy hisztizel, mint egy 3 éves kisgyerek, akitől elvették a cumiját.
Majd higgyük el, hogy az ilyen elmebajos, aki szerint a tényleges erőszak, mint pl pofon egy fajsúlyú a vissza nem írással, az majd értene a nemből és békén hagyná a nőt.. hogyne.
"De ez nem akarás kérdése igenis írjon már vissza legalább annyit hogy bocsi nem! "
Ó, mert a fajtád pont az, aki egy "nem" után lekopik.
Mellesleg hol írsz nekik? Ha nem kifejezetten társkeresőn, akkor mégis miért jut eszedbe, hogy válaszoljanak neked?
Értjük, te nyugodtan eldöntheted kire írsz rá, tehat neked jogod van ráírni azokra a nőkre (és csak azokra), akikre te akarsz, ellenben egy nő nem döntheti el, hogy kinek válaszol. 🤦🏻♀️
Vicc vagy.
Facebook messenger?
Na b+....
Ott ha random vadidegen rám ír, én se írok vissza senkinek...
Az ismerőseimmel beszélek ott.
Bzdmeg a Facebook és Messenger arra van, hogy a BARÁTAIMMAL és ISMERŐSEIMMEL tartsam rajta a kapcsolatot, nem azért h minden debil rám írkáljon! A Facebook NEM társkereső, az megvan??
Én meg még azt hittem legalább társkereső appokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!