Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik meg végre a modern nők, hogy a ghosting az igenis párkapcsolati erőszak?

Figyelt kérdés
Nem csak az tud fájni amikor valakit ütnek. Hanem bizony a szavakkal is lehet súlyos sérüléseket okozni emberek lelkébe. És a szavak hiányával is. Most ha egy férfi megcsap egy nőt, attól még igenis szeretheti. Ha nem szeretné nem érdekelné az a dolog amiért azt kapta amit kapott. De mivel dühbe gurult ezért fontos neki a nő. Viszont ez, hogy nem szólni a másikhoz nőként, ez a legnagyobb büntetés és semmibevétel! Hogy nem érdekel! Ez igenis erőszak, hiába tagadják le a nők. Te is ember vagy és ez jogtiprás! Ez szándékosan a másik lelkébe tiprás, hogy nem írsz neki vissza. Sérülést okoz! Nekem is van lelkem és nekem is vannak igényeim. Egyáltalán honnan veszi a bátorságot hogy ne válaszoljon az én üzenetemre, hát ha valaki élőben odajön annak is mondassz valamit nem csak szó nélkül elsétálsz. Ilyen sehol máshol nincs. Mikor értik meg végre a nők, hogy ez a legnagyobb párkapcsolati erőszak, amikor nem írnak vissza a jószándékú ismerkedésre!

#nők #erőszak #nem ír vissza a nő #nő nem ír vissza #vissza nem író nő
2023. okt. 26. 20:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/150 anonim ***** válasza:
97%
De kérdező, senkit nem érdekel, amit mondasz.
2023. okt. 26. 21:12
 62/150 anonim ***** válasza:
98%
És akkor csodálkoznak az incelek egy rakáson, hogy senkinek, még az egy szemű bűnronda nőnek se kellenének. Inkább a nők nekiállnának nőkkel ismerkedni, macskázni vagy kolostorba vonulnának, mint velük még szóba is elegyedni. 😀😁😂
2023. okt. 26. 21:12
 63/150 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező te mi a büdös francot képzelsz magadról, hogy vadidegen embereket akarsz elszámoltatni?!

Én az ilyen nyomorultakat mint te, pont ugyanúgy figyelmen kívül hagyom és totálisan ignorálom élőben is. 😘

2023. okt. 26. 21:13
 64/150 anonim ***** válasza:
98%

És ez a trollkérdés is elmegy vagy 300 válaszig pedig tök nyilvánvaló hogy csak provokál.

De ha mégsem akkor elnézést és arra van a zártosztály a kérdezőcskének ➡️

2023. okt. 26. 21:13
 65/150 A kérdező kommentje:
Ti MEGÖLITEK a normális beszélgetési lehetőségeket! Az ember igenis társas lény, akkor ne gyertek már ki az utcára zenélni meg olvasni halló! Régen se így volt apáink anyáink idejébe, igenis tudtak az emberek ismerkedni. Okos telefon se volt meg chatelés, mégis voltak házasságok. Manapság meg vissza se írnak mert az olyan menő meg laza meg lehet röhögni a másikon. Ez mi ha nem erőszak? Hogy lesz így kapcsolat vagy komolyabb? Ez a baj a világgal
2023. okt. 26. 21:15
 66/150 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem troll, hanem tényleg mentális eset. Bár ha troll akkor is. Ilyen hülyeségeket honnan szív ki? :DDD
2023. okt. 26. 21:15
 67/150 anonim ***** válasza:
98%

"Hogy lesz így kapcsolat vagy komolyabb?"

Nyugi, lesz... Csak nem veled 🤣

2023. okt. 26. 21:16
 68/150 A kérdező kommentje:
Hacsak kötekedni tudsz arra van az ajtó nem kell ideírni szevasz! Érdekes hogy senki egy rossz szót se szólt itt ezekről a ghostingolós modern párkapcsolati erőszakot végrehajtó nőkről. El kellene ítéljétek. Ha nem ítélitek el akkor nincs mese ti is ilyenek vagytok és ezért támadtok engem is
2023. okt. 26. 21:18
 69/150 anonim ***** válasza:
98%

Ezeréves vagyok (43)

Már 1990-ben, tízévesen be volt dugva a fülem, illetve akkor még fejhallgatós walkmanem volt, pár év múlva jött a füldugó a discmannel, majd az iPod, telefon stb.

Szóval valszeg az anyád lehetnék. Biztosíthatlak hogy a mi fülünk is be volt dugva 30 éve 🤭

2023. okt. 26. 21:18
 70/150 anonim ***** válasza:
97%

Senki le nem szarja, hogy te mit gondolsz, akkor is mindenki úgy fogja élni az életét, ahogy akarja! Bizony fülhallgatóval zenét hallgatva es okostelefonozva. Nem azért megyek az utcára, hogy minden jött-menttel bájcsevegjen, aki meg akar dugni, főleg mivel van párom! Utcára azért megyek, hogy eljussak A-ból B-be elintézni a dolgom, semmi dolgom az ilyen elmebajosokkal.

Az abban a világgal, hogy ilyen elmeroggyantak élnek köztünk.

2023. okt. 26. 21:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!