Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha a barátod szó nélkül megütne egy fiút, aki beszélgetést kezdeményezett veled?
Na erről jut eszembe, egy eset, ami nemrég történt.
Állok állok az oszlopnál, oda jön egy roma srác, hogy nekem nő kellene-e. Nem igazán értettem a dolgot, aztán kiderült, hogy azt vette zokon, hogy néztem a "gázsiját" (=barátnőjét). Rámutattam arra, hogy milyen nevetséges amit gondol, aztán szó nélkül élment, mikor belátta, hogy magát égeti. Amúgy egyáltalán nem is néztem a csaját.
Na, az ilyen srácktól szerintem meneküljenek a nők!
Ki a francot érdekel, hogy máskor kedves? A sorozatgyilkosok nagyon sokszor rendkívül megnyerő figurák, akiket szeret a környezetük. Rájuk is mondjuk, hogy de máskor kedvesek, csak néha meg-megölnek egy-egy embert?
Nem, civilizált ember csak és kizárólag akkor verekszik, ha magát vagy valaki mást kell megvédeni egy valós veszélytől.
Lehet, feleslegesen beszéltek a a Kérdezőnek. Tudja, hogy baj van, de feltehetően a szőnyeg alá fogja seperni az ügyet.
Ha őt ütné meg a pasija, akkor is lenne kifogása, hogy "ő alapból nem olyan".
Az sem úgy van, hogy a pasi kedves, csak a Kérdező nem tudja mit, hogy jelent kedvesnek lenni valóbjában.
Akik ilyen agresszív állatok, azoknak a hanglejtése, a gesztusai, a mimikája elárulja, hogy NEM kedves emberek. Szegény Kérdező azt gondolja, hogy a passzivitás = kedvesség.
A primitiv embereknél a férfiasság demonstrálása.
Meg akarta mutatni hogy milyen egy igazi férfi.
Kár hogy más vonalon ezt nem tudja eléggé kifejezni.
Küldd el Afganisztánba vagy Afrikába.Oda való.
Nem biztos, hogy oda való. Ha egy fundamentalista muszlim terrorista rá fogná a fegyvert, szerintem nem igen tudná kezelni a helyzetet.
Az ilyen agresszív vadállatok csak azokkal mernek emberkedni, akik gyengébbek, mint ő.
Ha az a srác, akit megütött, egy 190 cm magas, kopasz, kigyúrt állat lett volna, eredetileg oda sem mert volna menni. Vagy ha igen, akkor szépen elmotyogott volna egy "légyszívest"
"Máskor mindig kedves."
Ja, amíg úgy viselkedsz, ami megfelel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!