Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál, ha a barátod szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál, ha a barátod szó nélkül megütne egy fiút, aki beszélgetést kezdeményezett veled?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 09:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Nagy lány vagyok, vissza tudom utasítani mások közeledését magamtól is. Ezzel a viselkedéssel csak lejárat és olyannak állít be, aki magától vevő lenne másokkal mindenre. Én nem ilyen vagyok. Mindenkinek a saját feladata párkapcsolatban lekoppintani azt, aki bepróbálkozik nála, nem pedig a párjának.
2021. aug. 24. 09:03
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Franc kezdene egy agresszív barommal. Amúgy is nagylány vagyok, le tudom koppintani, akit akarok.
2021. aug. 24. 09:06
 3/22 A kérdező kommentje:
Máskor mindig kedves.
2021. aug. 24. 09:06
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Na erről jut eszembe, egy eset, ami nemrég történt.

Állok állok az oszlopnál, oda jön egy roma srác, hogy nekem nő kellene-e. Nem igazán értettem a dolgot, aztán kiderült, hogy azt vette zokon, hogy néztem a "gázsiját" (=barátnőjét). Rámutattam arra, hogy milyen nevetséges amit gondol, aztán szó nélkül élment, mikor belátta, hogy magát égeti. Amúgy egyáltalán nem is néztem a csaját.

Na, az ilyen srácktól szerintem meneküljenek a nők!

2021. aug. 24. 09:08
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Ki a francot érdekel, hogy máskor kedves? A sorozatgyilkosok nagyon sokszor rendkívül megnyerő figurák, akiket szeret a környezetük. Rájuk is mondjuk, hogy de máskor kedvesek, csak néha meg-megölnek egy-egy embert?

Nem, civilizált ember csak és kizárólag akkor verekszik, ha magát vagy valaki mást kell megvédeni egy valós veszélytől.

2021. aug. 24. 09:08
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, feleslegesen beszéltek a a Kérdezőnek. Tudja, hogy baj van, de feltehetően a szőnyeg alá fogja seperni az ügyet.

Ha őt ütné meg a pasija, akkor is lenne kifogása, hogy "ő alapból nem olyan".

Az sem úgy van, hogy a pasi kedves, csak a Kérdező nem tudja mit, hogy jelent kedvesnek lenni valóbjában.

Akik ilyen agresszív állatok, azoknak a hanglejtése, a gesztusai, a mimikája elárulja, hogy NEM kedves emberek. Szegény Kérdező azt gondolja, hogy a passzivitás = kedvesség.

2021. aug. 24. 09:17
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

A primitiv embereknél a férfiasság demonstrálása.

Meg akarta mutatni hogy milyen egy igazi férfi.

Kár hogy más vonalon ezt nem tudja eléggé kifejezni.

Küldd el Afganisztánba vagy Afrikába.Oda való.

2021. aug. 24. 09:20
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem biztos, hogy oda való. Ha egy fundamentalista muszlim terrorista rá fogná a fegyvert, szerintem nem igen tudná kezelni a helyzetet.

Az ilyen agresszív vadállatok csak azokkal mernek emberkedni, akik gyengébbek, mint ő.

Ha az a srác, akit megütött, egy 190 cm magas, kopasz, kigyúrt állat lett volna, eredetileg oda sem mert volna menni. Vagy ha igen, akkor szépen elmotyogott volna egy "légyszívest"

2021. aug. 24. 09:24
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
Szakítanék, mert nekem ilyen féltékeny és főleg agresszív partner nem kéne.
2021. aug. 24. 09:27
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

"Máskor mindig kedves."

Ja, amíg úgy viselkedsz, ami megfelel neki.

2021. aug. 24. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!