Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha a barátod szó nélkül megütne egy fiút, aki beszélgetést kezdeményezett veled?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 09:01
11/22 anonim válasza:
Igen, megijesztene, hogy ennyire be tud kattanni egy ilyen apróságtól.
12/22 anonim válasza:
Helyből!
Égő egy ilyen pasi,, meg hát egyszer te is sorra kerülsz!
13/22 anonim válasza:
Igen, mert a következő áldozat te leszel.
14/22 anonim válasza:
Nem.
Csak abban az esetben nem látná be, hogy indulatkontroll-zavara van, és nem kezeltetné magát.
15/22 anonim válasza:
azonnal ott hagyni. legközelebb te fogsz kapni
16/22 anonim válasza:
Szakítanék, mert nem bízik bennem, bunkó és dühkezelési problémái vannak.
17/22 anonim válasza:
Persze, hogy szakítanék. Ha mást megüt, csak idő kérdése, hogy engem is megüssön, ha valami olyat teszek /úgy viselkedek, ami neki nem tetszik.
18/22 anonim válasza:
Igen. Az más eset lenne, ha akkor vetemedne tettlegességhez, ha visszautasítás után sem hagyná abba a srác és elkezdene taperolni... de ha csak azért pofozkodik, mert vki bepróbálkozott nálam, az undorító dolog. Utolsó birtoklásmániás, tekintélyelvű, agresszív barom, olyan meg nem kell nekem, akármennyire kedves volt velem eddig (ja, kedves, amíg úgy viselkedem, ami neki szimpi).
19/22 anonim válasza:
Igen, mert később téged fog megütni.
20/22 anonim válasza:
#4 Nekem meg olyan sztori, hogy a bicikliút közepén veszekedett a roma pár, a csaj elküldte az anyjába a fiút, az meg földhöz vagdosta a táskákat (majdnem felbuktam bennük) és hallom, hogy kérdezi a csajtól: hogy mi bajod van?
- Hát az, hogy zaklatott az a pasi, leszólított, te meg nem védtél meg.
- De megvédtelek, amikor hoztam a piát a pulttól, akkor mondtam neki, a csajom vagy és kopjon le.
- És ez neked a nagy megvédés?
- Gyááá, hajjak meg, de h.ülye vagy, stb...
A többit nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!