Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor értik meg végre a modern nők, hogy a ghosting az igenis párkapcsolati erőszak?

Figyelt kérdés
Nem csak az tud fájni amikor valakit ütnek. Hanem bizony a szavakkal is lehet súlyos sérüléseket okozni emberek lelkébe. És a szavak hiányával is. Most ha egy férfi megcsap egy nőt, attól még igenis szeretheti. Ha nem szeretné nem érdekelné az a dolog amiért azt kapta amit kapott. De mivel dühbe gurult ezért fontos neki a nő. Viszont ez, hogy nem szólni a másikhoz nőként, ez a legnagyobb büntetés és semmibevétel! Hogy nem érdekel! Ez igenis erőszak, hiába tagadják le a nők. Te is ember vagy és ez jogtiprás! Ez szándékosan a másik lelkébe tiprás, hogy nem írsz neki vissza. Sérülést okoz! Nekem is van lelkem és nekem is vannak igényeim. Egyáltalán honnan veszi a bátorságot hogy ne válaszoljon az én üzenetemre, hát ha valaki élőben odajön annak is mondassz valamit nem csak szó nélkül elsétálsz. Ilyen sehol máshol nincs. Mikor értik meg végre a nők, hogy ez a legnagyobb párkapcsolati erőszak, amikor nem írnak vissza a jószándékú ismerkedésre!

#nők #erőszak #nem ír vissza a nő #nő nem ír vissza #vissza nem író nő
2023. okt. 26. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 A kérdező kommentje:
Jól van ti nők vagytok persze hogy egymást véditek, de ez akkor sem igazság amit mondtok. Nektek is ismerkedésből lett kapcsolat, mindig van első üzenet. Aki ezt letagadja az kiforgatja amit mondok. És igenis kötelessége a nőnek visszaírni legalább egy nemet. Mert azzal engem semmibe vesz ha úgy tesz mintha meg se látta volna az üzenetem hát álljon már meg a menet! Ez miért nem erőszak? A pofonnal meg ne gyertek és nem szoktam verekedni főleg, szó sincs ilyenről sehol! Rosszindulat az van látom. Meg még pszichológus persze, aki nőket mer kritizálni az mind menjen pszichológushoz. Ez a modernkori feminizmus ez teljesen kifordított titeket magatokból.
2023. okt. 26. 20:34
 12/150 anonim ***** válasza:
94%

Hát én nagyon szívesen ütnélek ghosting helyett, csak hogy érezd a törődést és a szeretetet 🫶

🤣🤣

2023. okt. 26. 20:35
 13/150 A kérdező kommentje:
Meg hogy még szabad akarat, az hol nem szabad akarat hogy azt írjon vissza amit akar??? Ki mondta hogy nem írhat bármit? De hogy úgy tesz mintha nem léteznék ilyet nem lehet ez nem normális!!!
2023. okt. 26. 20:36
 14/150 anonim ***** válasza:
93%

„De ha írok neki az már ismerkedés te nagyon okos!”

Nem, az csak ismerkedési cél. Amire ő nem ír vissza még egy pontot se, szóval nem ghostolt, mint írták fentebb. Egyébként férfiak is eltűnnek szó nélkül. Őket miért nem írod, hm? Ők nem követnek el „párkspcsolati erőszakot” vagy micsoda? Ők is feministák ezek szerint, LOL.

Szerencsétlen inkább verd ki míg le nem szakad, menj prostizni, vagy dugj meg férfit és ő is téged. Úgyis annyira szeretitek ti "férfiak" a fakanált. ROFL.

2023. okt. 26. 20:36
 15/150 anonim ***** válasza:
95%
Ó, régen mindig visszaírtam, hogy nem érdeklődök, erre jött a szidás, a számonkérés, a könyörgés és az ilyen szánalmas reakciók.
2023. okt. 26. 20:39
 16/150 A kérdező kommentje:
Engem ekézni azt bezzeg megy, inkább nézzetek magatokba miért ghostingoltak és nem írtok vissza normális embereknek. Ez sunyi erőszak, és sértő, és ártó. Én sosem tennék ilyet, és engem gyaláztok mégis. Meg mi az hogy nincs jogom számon kérni hát én is ember vagyok könyörgöm! Ti mégis miről beszéltek? Ilyen a világon nincs
2023. okt. 26. 20:39
 17/150 anonim ***** válasza:
98%

Te helyezted egy lapra az erőszakot a ghostinggal, miről beszélsz?

De bizony, az az igazság, amit itt mindenki egymástól függetlenül ír és nem az, ami a te beteg elmédben játszódik le.

Óriási különbség van aközött, hogy te egyoldalúan ismerkednél és aközött, hogy ez kölcsönös és a nő is vevő a te ismerkedési szándékodra! Az ugyanis, h ráírsz minden nőre, akire feláll a farkad NEM ismerkedés, az csak egy próbálkozás, szándék. Ha ő erre nem vevő, akkor semmiféle ismerkedésről szó nincs. Ahhoz is minden joga van, hogy egy büdös szót ne írjon vissza, ha tetszik, ha nem. Lehet rajta hisztikézni, senkit nem érdekel.

Gondolom azon is seggedet földhöz verve hisztizel, amikor a férfiak tűnne kel szó nélkül v nem válaszolnak, ugye??

2023. okt. 26. 20:40
 18/150 A kérdező kommentje:
De abból lesz a szex, ne tagadjátok már le, hát ti is megismerkedtetek akivel szexeltek. Ha nem írt volna vissza nektek most mi lenne? A nagy semmi. És ez nem hiszti ez teljesen jogos és jó meglátás.
2023. okt. 26. 20:42
 19/150 A kérdező kommentje:
Csakhogy én nem írok férfiakkal miért kéne zavarjon? Teljesen értelmetlen amit mondasz
2023. okt. 26. 20:43
 20/150 anonim ***** válasza:
98%

Itt egyedül neked kell magadba nézni, bár sokkal jobb lenne, ha egy pszichológust tenné meg helyetted.

Ha meg azt írná vissza, hogy "bocs, de nem", akkor meg azon vergődnél és simán zaklatnád tovább. Millió és egy ilyen sztori van, hogy a nő kedvesen elutasítja a férfit, aki ezen felháborodik és nyomja tovább a vakert. Azzal talán nincs gond?

2023. okt. 26. 20:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!