Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal a nők rögtön hogy anyagi kisemmizés vagy gazdasági bántalmazás ha a férfi kezeli inkább a pénzügyeket? Nem lehet erre jó oka?
Pl. olyan nem létezhet hogy a nő tényleg nem ért a pénz beosztásához, sem a befektetésekhez? Vagy urambocsá olyan, hogy tényleg imád felesleges dolgokra költeni? Mintha nem lenne rengeteg vásárlásmániás nő... Hány pár cipője van az átlag nőnek és hány a férfinak? És a cipő csak egy példa. Az a férfi szemétládának számít helyből, aki ebből nem kér, nem akar felesleges dolgokra vagyonokat költeni hanem spórolni szeretne.
Miért nem lehet elfogadni hogy a nő "korlátozásának" lehet, hogy előzménye van, pl. elherdált egy csomó pénzt, vagy mondjuk tudja a férfi, hogy teljesen inkompetens, mondjuk még olyanokat sem tud, hogyan kell bankszámlát nyitni, pénzt felvenni, utalni, meg hasonlók?
"Akkor már leírom az egész anyagi helyzetet, úgyis lesz, aki bántani akar, oly mindegy már. Albérletben élünk, ő fizeti a bérleti díjat, ami 200 000 ft. Szóval az ő fizetése ezennel el is tűnt. A rezsit, kaját, egyéb kiadásokat tulajdonképpen így kimondhatjuk, hogy én fizetem.
Csak jön a következő bibi: Közös bankszámlánk van, és iszonyú balhé van, ha úgy költök onnan valamit, hogy nem volt megbeszélve. Az az indoka, hogy vásárlásmániás vagyok, mert van 8 pár cipőm és 20 üveg parfümöm. Ezek nagy része az összeköltözés előtt is megvolt.
Azt sem támogatja, hogy munkahelyet váltsak, mert ha nagyobb lesz a fizetésem, akkor megint elkap majd az őrület, hogy minden vackot vegyek, és egyre inkább majd azt gondolom, hogy nekem minden jár. Én kitaláltam, hogy takarítsunk meg, szóval egy ideje havi 100 ezer ft-ért vesz állampapírt, ami teljesen csak az ő nevén van. Szóval nem egyszerű, igazából azért sem lépek le, mert akkor elveszne gyakorlatilag mindenem, és előadná mindenkinek, hogy én vagyok az aranyásó, betegesen költekező, aki a semmire akarja őt kifosztani, aki fogja a pénzt és annyira jótét lélek, hogy támogatja a szüleit, és magára nem költ semmit, mert őt nem érdekli a divat, rongyrázás."
Ezt írta, szóval nem szereti egyáltalán (már) csak fél egyedül lenni, hiszen a pasas előtt 3 évig viszonzatlanul szerelmes volt másba és az értékpapírok tartják mellette ezidáig.
Ő maga írta, hogy a csávó összes pénze elmegy a lakásra és a szülőkre - saját pénze.
Mig a nő pénzéből esznek és intéznek ezt azt, DE a macskára nem telik! Nagyon "érdekes" hogy bár tisztában van azzal, hogy nem vehet magának még "bugyogót" se (lassan) még mindig vele tart és tőle várná el, hogy segítsen a macskán. Most vagy tökelütött imbecil, fogyatékos, vagy pénzéhes!
Fontos megjegyezni hogy a párja nagyon jól ismeri és azt jegyezte le, hogy nehogy MEGINT a ló túloldalára essen a nő a párja szerint, vagyis nemcsak parfümöt vett magának, sminket vagy bármit hanem herdálta a pénzt, nyugodtan lehet, hogy a közös bankszámláról és mivel nagyon jól tudta hogy ő a ludas inkább belement abba hogy már semmit se költ magára. Nemhiába lett bepötyögve az a rész se, hogy fél, hogy a barátok előtt ő jön ki aranyásóként, rossz emberként. Ha te nem félsz ilyesmitől, akkor szakítasz hiszen nincs valóságalapja. Az "anyóst/apóst" is elhordta, de nem írta miért nem dolgozik az asszony egyáltalán, nyugodtan lehet beteg is ugyebár, vagy a férjét szolgálja ki, mert pl. az após ugyanolyan parancsolgatós alak, mint a partnere. Az egy dolog, hogy valaki láncdohányos, de akkor az is legyen probléma hogy a kérdező shoppingolós plázacica volt csak le lett dominálva. Mindezek mellett a megtakarítás ötlete a nő fejéből pattant ki!!! Ő mondta, hogy legyen az ő nevén a pénz valószínű hiszen "bizonyította" hogy nem pénzéhes. De mivel a macska beteg lett így felborult a terv. Így szépen meglopja a "bántalmazó" párját. Egyáltalán nem ártatlan barika csak a sok nő áll mellé csak azért mert nőnemű, ha férfi tette volna fel a kérdést, akkor azt írták volna csapatostul, hogy inkább haljon meg a macska, ne bántsa a nő szüleit, se őt. Ez nyilvánvaló!
"Fontos megjegyezni hogy a párja nagyon jól ismeri és azt jegyezte le, hogy nehogy MEGINT a ló túloldalára essen a nő a párja szerint, vagyis nemcsak parfümöt vett magának, sminket vagy bármit hanem herdálta a pénzt, nyugodtan lehet, hogy a közös bankszámláról és mivel nagyon jól tudta hogy ő a ludas inkább belement abba hogy már semmit se költ magára."
Teljesen ott a pont, igazat adok.
De az oldalon írogató nők meg simán támogatják, hogy kisemmizze a pasit. 10 000 ft-ot se bíznék erre a nőre.
Ha még egyszer kérdés lesz az hogy miért nem szabad nőknek teljes egyenlőséget adni, ezt fogom linkelni.
Horror hogy egy ilyen szinten lévő ember kereshet 400 ezer ft-ot.
#44: Miért nem ad? Miért inkább a párjának ad 100ezret havonta? Azért, mert nem akar adni haza és mert a megtakarításra ácsingózik, de mivelhogy anyagias ezért inkább a nevére íratta, hogy később jól kijöjjön az egészből. Bukott az ötlet és el is rontotta az egész áldozat szerepet akkor amikor ahhoz kért tanácsokat hogyan lopja meg az állampapírokat illetően és akkor amikor először előadta a hős szerelmest majd írta hogy azért maradt vele hogy ne veszen el a pénz.
Én elhiszem hogy bántalmazta a férfi, nagyon otromba viselkedés, azt is hogy kihasználta teljes mértékben, de még egy kicsit se igaz, hogy a nő szent jóformán. Volt előzménye annak hogy a párja korlátozta pénzt nézve és annak is, hogy hagyta! Egyértelmű.
Csak jobb hordában a férfit bűnösnek titulálni egyedül holott mindkettő fél hibás valahol.
Dezodort nem írt, világosan fel lett tüntetve, hogy a tisztálkodási szereket magának veszi, a smink nem tisztálkodáshoz tartozik tudtommal. A parfüm se, azért 20 parfüm nem semmi, gondolom nem olcsót vásárolt és mivel nem írta, hogy összeköltözés előtt vagy után tértek közös kasszára (kellett volna) a lehetőségek között szerepel hogy előtte. De mégha nem is a bántalmazó partnere élt vele és nem mi, úgyhogy azért eléggé baromság, hogy a legtöbb hozzászólás arról szól egyedül mekkora görény, de a kérdezőnek meg ötleteket írtak jó páran hogyan lépjen be PC-n és adja el az állampapírokat! Semmiképp sem helyes!
Ha én tudom hogy nem vagyok pénzéhes/rossz ember, akkor nem adok más véleményére egyáltalán. Míg ő attól tartott hogy a barátai szerint is annak lesz megbêlyegezve. Vagyis volt rá oka és a férfinak is ledominálni. Egyedüli probléma hogy együtt maradtak ilyen sokáig, semmi keresnivalójuk nincs egymás mellett. Majomszülő szerető gyerek és nem romgyrázós pasas ahogy a nő írta nem való vásárlásmániás lenéző nő mellé. Szinte biztos azért nem kért az anyjától pénzt, se barátoktól, mert ő sem adna még egy garast se hanem költené a pénzt. Furcsa hogy az ő szüleinek se adott inkább másba fektette azért, hogy az övé legyen miközben a férfi ordított rá. Ergó a pénz vezérli. Ha nem jött volna közbe a macska még mindig éldegelne mellette pedig már rég meg kellett volna tőle szabadulnia ha egyszer bántalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!