Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal a nők rögtön hogy anyagi kisemmizés vagy gazdasági bántalmazás ha a férfi kezeli inkább a pénzügyeket? Nem lehet erre jó oka?
Pl. olyan nem létezhet hogy a nő tényleg nem ért a pénz beosztásához, sem a befektetésekhez? Vagy urambocsá olyan, hogy tényleg imád felesleges dolgokra költeni? Mintha nem lenne rengeteg vásárlásmániás nő... Hány pár cipője van az átlag nőnek és hány a férfinak? És a cipő csak egy példa. Az a férfi szemétládának számít helyből, aki ebből nem kér, nem akar felesleges dolgokra vagyonokat költeni hanem spórolni szeretne.
Miért nem lehet elfogadni hogy a nő "korlátozásának" lehet, hogy előzménye van, pl. elherdált egy csomó pénzt, vagy mondjuk tudja a férfi, hogy teljesen inkompetens, mondjuk még olyanokat sem tud, hogyan kell bankszámlát nyitni, pénzt felvenni, utalni, meg hasonlók?
Kiforgattad azt a kérdést, ami a tiédet ihlette.
Ha én olyan hülye vagyok, hogy a bántalmazóm nem enged hozzáférést a SAJÁT pénzemhez, az nem megegyezés. Ha nyitvahagyom a lakásomat, ahova egy idegen besétál és elviszi minden értékemet, akkor én hülye voltam ugyan, de attól még ő bűncselekményt követett el.
A sztoriban a kérdező nem kisemmizni akarja a pasit, hanem hozzájutni a SAJÁT pénzéhez.A kérdező pénzéből vett állampapír sose volt a pasié, mivel a pasi egy forintot nem adott bele és a kérdező abba is beletörődne, ha csak a felét kapná vissza a SAJÁT pénzének. Hol kisemmizés ez?
12.
Okosabb lett volna akkor eltapsolnia hülyeségekre, akkor nincs mit visszakérni :D
Nem forgattam ki semmit. A pasi aszkéta életmódot él, nem költ magára semmit, hiányzik belőle a felszínes fogyasztói magatartás. Óvja a pénzt, ahelyett hogy parfümökre meg hasonlókra lenne költve, inkább odaadja az idős, szegény szüleinek akik felnevelték. A maradékból pedig megtakarít.
A csajnak vszeg mások segítsége nélkül még egy hónapig sem lenne fedél a feje felet.
#13! Persze, de most arról volt szó, hogy emberünk nem okos😁
16
Igen. De már láttam sok hasonló esetet. Amikor a nő anyagilag beszámíthatatlan és a férfi kontrollálja az anyagiakat akkor győzködik a nőt hogy ő bántalmazva van és lopja meg nyugodtan a saját társát.
"óvja a pénzt" = odaadja a szüleinek akik elköltik..
Ráadásul a nőnek a pénzét költi minden másra.
Amúgy fontos a megtakarítás, de az aszkéta életmódban mi a jó? Hogy élvezed úgy az életet? Telnek az évek és te csak gürcölsz a pénzért, dolgozol, eszel, alszol. Milyen élet ez? Mondom ezt úgy, hogy nőként több milliós megtakarításom van. Emellett költök hobbikra is. Szóval abszolút nem nem függő. Vannak emberek akik nem tudnak bánni a pénzzel és vannak akik tudnak. Ettől még mindenki a saját pénzének az ura és más nem szólhat bele.
"Én arról beszélek, hogy megegyeztek, aztán a nő fel akarja bontani hirtelen a megegyezést"
Amihez joga van, amennyiben az ő pénze is megy a közösbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!