Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal a nők rögtön hogy anyagi kisemmizés vagy gazdasági bántalmazás ha a férfi kezeli inkább a pénzügyeket? Nem lehet erre jó oka?
Pl. olyan nem létezhet hogy a nő tényleg nem ért a pénz beosztásához, sem a befektetésekhez? Vagy urambocsá olyan, hogy tényleg imád felesleges dolgokra költeni? Mintha nem lenne rengeteg vásárlásmániás nő... Hány pár cipője van az átlag nőnek és hány a férfinak? És a cipő csak egy példa. Az a férfi szemétládának számít helyből, aki ebből nem kér, nem akar felesleges dolgokra vagyonokat költeni hanem spórolni szeretne.
Miért nem lehet elfogadni hogy a nő "korlátozásának" lehet, hogy előzménye van, pl. elherdált egy csomó pénzt, vagy mondjuk tudja a férfi, hogy teljesen inkompetens, mondjuk még olyanokat sem tud, hogyan kell bankszámlát nyitni, pénzt felvenni, utalni, meg hasonlók?
Szerintem a kérdés nem kamu.
Teljesen reális, hogy simán számító, befolyásolható. A mai nők nagy részére ez igaz. Persze hogy nem írja hogy nem ártatlan mert akkor esetleg kapna még több kritikát. Lehet nincs is tisztában azzal hogy milyen valójában. Egy életképtelen, de közben pénzéhes görcs, akinek semmu köze nincs a lélekhez és a szeretethez. És ez kapott egy csomó választ amiben kiokosították hogyan rántsa le és lopja meg a férfit.
A csaj hülye,mert hagyja magát lehúzni.Se én,se a férjem bem kér engedélyt arra,hogy az állatunkat meggyógyitsuk.Nálunk idén a kétszerese ment el műtétekre,gyógyszerre.Közös kassza,külön számlákkal.Ha egyikünknek nincs pénze ad a másik.
A saját pénzünkből arra költünk,amire akarunk.Nrm vagyunk hülyék,tudjuk meddig nyújtózkodhatunk.Nekem van vagy 20 fülbevalóm,rengeteg könyvem.Egy ruhám 10 000 Ft felett kezdődik.Ugye nem gondolod,hogy nekem valaha is valaki megszabhatja mit és mire költök?Csak,mert nő vsgyok.
Én is cigizek,de van egy határ,ami fölött nem költök.
38
Ha még kutya lenne, megérteném. De macskára ennyit költeni tipikus női őrület, normális ember nem megy el eddig.
Az meg hogy te se vagy normális és össze-vissza költesz nem teszi normális dologgá.
"Egy életképtelen, de közben pénzéhes görcs, akinek semmu köze nincs a lélekhez és a szeretethez. "
1. Ha én pénzéhes vagyok, nem adom teljes mértékben másnak a pénzem. Ember, a nő állítólag évek óta egy bugyit nem vett magának. Csoda hogy tampont meg betétet enged neki venni az álom aszkéta padija
2. Még mindig tartom, hogy láncdohányos, kényelemből nem dolgozó szülőt nem kell támogatni havi 2 kilóval, akkor a csaj a saját anyját miért ne támogathatná?
Mi az, hogy a saját anyja nem kaphat karácsonry egy kisebb értékű ajándékot, a srác szülei meg a havi 2 kilón kívül TV-t kapnak karácsonyra?
Akkor az is rendben van, ha a csaj is hazaad havi 2 kilót, aztán rágják a küszöböt?
Ide is leírom:
AMiről te beszélsz, az a gyámság alá vevés.
Ha a férfi úgy gondolja, hogy nem képes a párja felelősen dönteni a pénzügyek tekintetében akkor
A) ne ossza meg vele az anyagi javait
B) Ne akarjon vele közös jövő ttervezni.
De az, hogy elveszi a másik pénzét, az sehol nem járja.
Egyébként ennyi erővel tőled is elvehetnék a bevételeidet, mondván a másik jobban ért a pénzhez, mint te. Mertthogy mindig lesz valaki, aki jobban ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!