Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Akit bántottak? Segítsen? Hogyan lehet szabadulni?
Figyelt kérdés
Ezek után is "szeretem" ragaszkodom inkább... Máskor is bántott, de most az sbo-n kötöttem ki. Persze bekísért. Nem mertem előtte elmondani a dolgot.:( aztmondtam elestem.2023. máj. 20. 17:11
1/19 A kérdező kommentje:
Inkább privát üzit, segítséget szeretnék.
2023. máj. 20. 17:14
2/19 anonim válasza:
Felhívod anyád, hogy költözöl haza. Közben szólsz az eü személyzetnek, hogy hívjanak neked rendőrt, mert bántalmaztak.
3/19 A kérdező kommentje:
Amikor éppen a fejed verik a falba hidd el, telefonhoz nemntudsz nyúlni, mert a telefonnal együtt a kezed törné el
2023. máj. 20. 17:43
4/19 anonim válasza:
Ez kamu.
Engem is bántottak de csak egyszer és otthagytam.
Ezt normális ember nem tűri és ott kér segítséget ahol lehet
5/19 anonim válasza:
Akkor kérj segítséget másnap amikor nem látja, hallja. Dolgozik, esetleg amikor te is dolgozol. Gondolom nem veri a fejedet a falba 0-24 minden percében. Én is voltam bántalmazó kapcsolatban, tudom milyen érzés, de amikor el akartam menekülni akkor eltudtam. Ha nem tudsz elmenekülni az azért van, mert nem akarsz.
6/19 anonim válasza:
Fura maga ahogy felraktad a kérdést is...
Erről kamuzni nem szép dolog.
7/19 anonim válasza:
Szerintem te nem is akarsz segitséget....
8/19 anonim válasza:
Stockholm szindroma? Akkor nem fog tudni eljönni, csak ha kirángatják onnan, barátok, ismerős, család. A családod egyáltalán tud róla mibe keveredtél?
9/19 A kérdező kommentje:
Senki nem tud róla. Félek...
2023. máj. 20. 23:40
10/19 anonim válasza:
Én nem voltam ilyen durva helyzetben, de tudom milyen irracionálisan kötődni, és hogy nem olyan egyszerű kilépni egy ilyen helyzetből. Viszont fontos, hogy muszáj. A NANE tud neked segíteni, ott nagyon sok ilyen esetet làtnak, már a lehetőségeid felvázolása is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!