Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nővérem és a párja (30) 8 éve együtt vannak, ebből 2 éve házasok. Üti a nővéremet, és alkohol problémái is vannak. Már régebben is voltak bajok. Mit tegyek?
Jelenlegi opciók
-Rendörség (feljelentés, távoltartási végzés)
-Kórház (6 hónap)
-Vagy valamilyen más opció (válaszok)
Köszi.
Te semmit. A nővérednek kell magát összeszednie, ő a bántalmazott, aki hagyja ezt a férget garázdálkodni.
Ha te feljelented, ő meg bevédi, a segged is kitörölheted a feljelentéssel. Tapasztalat, rám a legjobb barátnőm mondta, hogy irigy vagyok és tönkre akarom tenni a kapcsolatát, miután befogadtam az otthonomba azt követően, hogy a faszija véresre verte és elvitettem a rendőrökkel, mikor rugdosta az ajtómat. A barátnőmet nem kényszerítettem arra, hogy ott legyen, ettől függetlenül odahívta a hercegét, hogy kiszabadítsa...
Azóta már házasok, gondolom bejött neki, hogy egy hülye rongy
"Windows 10"
Akkor inkabb a 6 honap korhaz....
39F incel
39F incel boldog szülinapot!
(Jobb későn, mint soha :D)
Rendőrség és elvonó kérdező, de míg ő nem látja be, hogy mi a szitu addig nem tudsz tenni semmit, rá kellene vezetni valahogyan. De lehet sikertelen lesz a próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!