Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálható az,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható az,ha a párotok hazudik?

Figyelt kérdés

Megkértem hogy ne mondjon semmit az anyjának az egészségügyi állapotomrol,mert senki másra nem tartozik.( lány vagyok)

O ezt nem tartotta be,minden szó nélkül rohant az anyjához és mondott el neki mindent szóról szóra,am o ezt nem tudta hogy én tudom.

Az anyja elküldte nekem a beszélgetést,mondván aggódik értem.

Ezután megkérdeztem a párom,hogy elmondta-e bárkinek is mi van velem. Valasza nem,senkinek. Drágalátos baratom atkuldte a saját kepernyofotojat,a kitorolt uzenet váltásokkal. Majd visszaküldtem az anyjaet. Lesokkolt,majd annyit mondott hogy miattam tette,hisz aggódik értem.

Ez mind szép és jó,de o tipikusan olyan férfi,aki az anyjához rohan miant valami történik.

Szerintetek mit csinaljak? Ezek után nem is tudnék benne nagyon megbízni…mi van ha mással kapcsolatban is hazudott már,csak nem kaptam rajta??:/

Direkt megkértem hogy senkinek se szóljon a bajaimrol,hisz az csak rám tartozik. Majd hazudik arról,hogy kinek mondta el….

Nem nagyon bíztam benne eddig sem,mert sokszor kamuzott. De ez most betette a kaput.

2023. okt. 10. 23:07
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelő,igazából már 10+ éve ismerjük egymást,és több mint 1 éve jöttünk össze. Nem akarnánk a tavolsag miatt szakítani,hisz ez se lesz orokke.

2023. okt. 13. 11:42
 42/44 anonim ***** válasza:
Basszus, nem erzed milyen gyenge kifogas az, hogy hany eve ismeritek egymast? Ez semmilyen pluszt nem jelent a kapcsolatban. A jelen szamit es a jovo, a multtal kitorolheted. A jelenben meg van egy onallosodasra meg nem erett, hazudozo pasid, ami a jovo vetitve jelentos erdekserelmet fog okozni neked. Egyreszt azert, mert amig nem valik le anyurol, olyan lesz, mintha anyu is veletek elne, beledirigal a kapcsolatotokba a droton rangatitt fiacskajaval, masreszt ez az ember azert hazudik, mert nem meri vallalni a felelosseget a sajat tetteert. Ha ezt egy masik ferrinel latnad, mar repulne is, akkora red flag. Helyette meg puszcsipajti nosztalgiabol, megszopatod magad. Ez is kotodesi zavar, de ez a te kotodesi zavarod. Mi lenne, ha egybkicsit leulnel es elgondolkodnal azon, hogy milyen kapcsolatban elsz es milyen kapcsolatban szeretnel elni? Neked csak a sajat reszedre van rahatasod, a masik fel nem fog megvaltozni kenyszer hatasara sem. Ha pedig arra jutsz, hogy neked ez megfelel, akkor nem ertem miert vered a palevert a baratodon egy anonim forumon. Ha nem tudatosult volna benned, epp akkora a bizalmi valsag a kapcsolatotokvan, hogy az egesz osszecsuklott. Te nem bizol benne, o meg szerencsetlen nem is tudja, hogy mikepp velekedsz a hata mogott. Biztos vagyok benne, hogy nem merned megmutatni neki. Ez is a hazugsag egy fajtaja, csak te nem anyuhoz szaladtal.
2023. okt. 14. 10:27
 43/44 anonim ***** válasza:
Szerintem épp hogy 20 évesen szoktak kevésbé függeni anyutól, mert akkor még kicsit dacosak, később már ilyeneket mondanak, hogy lehet már csak pár évig lehetnek együtt, és akkor ezt mondogatják még 60 évig míg a mama 90 évig él.
2023. dec. 8. 12:36
 44/44 anonim ***** válasza:
vagyis na, 30-40 évig :)
2023. dec. 8. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!