Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálható a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható a nőknek egy kapcsolatban ha a férj panaszkodós, pánikbeteg és hipochonder?

Figyelt kérdés
Fel lehet nézni egy ilyen férfira?
2021. dec. 27. 10:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Elviselni is csak extra türelmes és empatikus személyként lehet. Én nem vagyok se türelmes, se különösebben empatikus, így nem tudnék ilyen emberrel együtt élni és nem azért mert nem tudnék rá felnézni (nekem ez nem szempont, sose volt az) hanem mert nem bírnám nap mint nap elviselni a panaszkodást.
2021. dec. 27. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Exem ilyen volt. Meguntam. Persze én voltam a szar ember amiért nem értem meg őt és nem támogatom. Nem fogta fel hogy napi panaszkodása túlzás a hipochonder nála meg áh olyan dolgokért hívott mentőt hogy csak néztem mi van....
2021. dec. 27. 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom ez volt a legjobb az összes közül.

De kérdésedre válaszolva NEM.

Nem néznek a nők egy ilyenre férfiként.

Tolerálni? Maximum ideig-óráig. Aztán elege lesz ebből mindenkinek.

Senki nem akar egy mentálisan gyenge vagy mentális beteg emberrel együtt élni aki amúgy tök rendben van. Ha tetszik ha nem ez van.

2021. dec. 27. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire. Férfi nő kapcsolatban csak a nőnek lehet gondja általában, férfi nem panaszkodhat.
2021. dec. 27. 11:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek volt egy hasonló időszaka. Többet panaszkodott mint egy 80 éves öregasszony.

Nem, egyáltalán nem lehet felnézni egy ilyen férfira.

És elviselni is csak nagyon nehezen lehet.

Tudom ha problémája van, sajnálom, meghallgatom, de hogy minden alkalommal azt hallgassam, minden szituációból azt hozza ki, az sok.

2021. dec. 27. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Eros, de empatikus tars kell ehhez. Aki nem ert meg, az duhos is lehet, gyengesegnek tartja. Aki labilis, azt lehuzza. De vannak nok a ketto kozott.
2021. dec. 27. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Semennyire. Én nem akarok felnézni rá, bőven elég, ha egyenlőek vagyunk. De azért ne legyen már tízszer annyi bajom, mint amíg egyedül voltam. Púp a hátamra nem kell.
2021. dec. 27. 20:34
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

Fiatal pánikbeteg no vagyok, a párom szerencsére nagyon megértő és türelmes velem, mindig hamar sikerül megnyugtatnia, mióta vele vagyok, sokkal jobb az állapotom is (egyébként pszichologushoz is járok)…úgyhogy ha valaki nem jönne össze veled csak azért mert pánikbeteg vagy, az egy idióta. Nyilván nem ezzel kell indítani az ismerkedést, de ha kezd komolyabbra fordulni a dolog, érdemes beszélni róla.

2021. dec. 28. 01:07
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
Majd ha egyszer megtalasztaljátok ti is, hogy ezek a dolgok mennyire rettenetesek, akkor majd nagyobb lesz az empátia. Persze ma már szórakoztatótárs kell mindenkinek, nem jóban rosszban egymást segíteni... undor
2021. dec. 30. 02:59
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

8-as vagyok. Aki lepontozott, annak üzenem, hogy se nem vagyok szellemileg sérült, se nem vagyok elmebeteg. Édesapám halála utáni stressztől alakult ki egy éve a pánikbetegség, és ezzel nem sok mindent lehet csinálni a pszichologuson kívül. De oruljetek neki, hogy nincs benne reszetek, mert a legfélelmetesebb dolog, amit el tudok képzelni.

(Szerencsére a párom nem olyan retardált, hogy emiatt megbélyegzene, hanem támogat a gyógyulásban)

Üdv: 23 éves nő

2021. dec. 30. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!