Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálható a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható a nőknek egy kapcsolatban ha a férj panaszkodós, pánikbeteg és hipochonder?

Figyelt kérdés
Fel lehet nézni egy ilyen férfira?
2021. dec. 27. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Na, megjöttek az empátia szószólói. Mindenki csak a pánikbetegséget vette észre. Volt pánikbeteg párom. Imádtam. Gyógyszert szedett rá, 3 év alatt egyszer volt a jelenlétemben rohama. Képzeljétek, nem dobtam ki.🙄 De ne legyetek már álszentek, vannak fokozatok. Ha pl.az illető ki se mer mozdulni a házból az igenis befolyásolja az én életminőségemet is. Nem vagyok egy örökmozgó típus, meg nem szokásom mindenhova magammal rángatni a páromat, de azért, hogy egyesz se mehessek el egy programra a párommal, azért azt egy kicsit rosszul viselném.

De ott volt a panaszkodós. Olyan párom is volt. Minden sz.r, mindenki szemét, mindenki őt bántja (némi üldözési mánia is játszott.) Nála nagyobb energiavámpírt még nem láttam. Kb.egy hét alatt lehozott az életről, pedig én se vagyok egy csupaderű típus.(Borderline volt amúgy.)

Hipochondert anyámon kívül nem ismerek, de itt az oldalon is volt, akinek az volt a párja. Olyanokkal hívogatta a Kérdezőt, hogy ő beütötte a kezét, biztos eltört, azonnal menjen haza ápolni. Orvoshoz persze nem volt hajlandó menni. Köszi, de nem baj, ha a párom mellett azért megmarad a munkahelyem, mert nem kell otthon ápolnom hetente a 36,2-es lázával.🙄

#9! Megtapasztaltam. 2x voltam súlyos depressziós. Kezeltettem. Egy pillanatig se gondoltam, hogy ezért jogom van tönkretenni más életét. Szóval nem, te gyere vissza majd akkor, ha megtapasztaltad, milyen az, amikor a párod panaszkodós, hipochonder, pánikbeteg, mert láthatóan fogalmad sincs róla, csak magaddal vagy elfoglalva, mint ezek az emberek általában.

2021. dec. 30. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Felesleges bármit is mondani, de elég sok mindent elmond a válaszolókról az empátia teljen hiánya. Csak mondom, hogy ez is egy pszichés betegség, szóval ne higgyétek, hogy ti mentálisan egészségesek lennének, csak egyszerűen nem terjed ki a tudatotok odáig, hogy felfogjatok, foglalkozni kene ezzel a dologgal. De nem is baj, valószínűleg ilyen jellemhibaval amúgy sincs parotok, aztán mivel titeket sem ért meg senki a gyökér viselkedesetek miatt, inkább ti sem akartok megérteni senkit:D
2021. dec. 30. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom hogy ez a férfitól függ, rajtam nem múlik hogy segítsem. De ha ő nem hajlandó segítséget elfogadni, vagy tenni magáért valamit, akkor nem látom értelmét hogy együtt maradjunk, mert csak lehúz.

Segíts magadon, az Isten is megsegít! Ez nagy igazság.

2022. jan. 9. 06:53
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"a férj panaszkodós, pánikbeteg és hipochonder"

Amikor hozzámentél, még nem volt ilyen?

2022. jan. 9. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Segíteni lehet neki, professzionális szakemberrel, mert ehhez már nem elég csupán a partner támogatása. Felnézni nem kell rá, amíg ilyen súlyos problémai vannak, arra viszont fel lehet nézni, ha megpróbál a tőle telhető legnagyobb erővel (és segítséggel) kijutni ebből az állapotból.
2022. jan. 9. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
De szépen látszik a mai gondolkozás, ha baj van szépen továbbállnak ezek a mai retkek. Buy a new one szemlélet.. De majd ha velük baj lesz, majd eszükbejut hogy nem csak a jóban kellett volna a párja mellett lenni 😉
2022. jan. 9. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!