Mi baja lehet a menyasszonyomnak? Allergia? Pánikroham? Hipochondria?
ha kezd ennyitől rámenni a kapcsolatotok akkor ne is vedd feleségül.
ennél százszorta súlyosabb kihívások várnak rátok az életben.
Ha pánikrohama van, akkor annak valami lelki oka van. Ha nem ismered annyira, hogy tudd, mi a baja, akkor tényleg ne házasodjatok össze.
A kis gomba is gáz! De nagyon! Ne legyél már ennyire igénytelen!
Nem tudom, a kiindulási probléma lehetett akár allergia is, de azóta nyilvánvalóan szorongásos, pánik jellegű problémái vannak. Szép dolog mondhatom, ha már te is kezdesz kételkedni benne. :( Inkább segítened kellene neki, és támogatnod, elárulom, rohadt szar lehet neki. Nekem volt hasonlóm, allergiás befulladás, amire a tüdőorvos rámondta negatív vizsgálati eredménnyel is, hogy asztma vagy az lesz, ezek után olyan csinos kis pánikreakciókat produkáltam én is, hogy ihaj. Szóval ilyen VAN. És nem ő tehet róla. És logikus, hogy fél és egyre idegesebb, mikor semmilyen kézzelfogható okot nem tud, amit kezelhetne. Ha kell, vidd el még 20 orvoshoz, vizsgáltassátok ki mindenre, próbáljátok kitalálni, hogyan csökkenthetnétek a szorongását (lehetőleg nem olyan módszerrel, hogy orvos ad valami bogyót, mert az van, hogy többet árt, mint használ, csak akkor nyúljatok ilyenhez, ha minden más természetesebb módszert kipróbáltatok).
Mármint, ha szereted, és képes vagy elfogadni és támogatni betegségben is, akkor tedd a fentieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!