Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálható az,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható az,ha a párotok hazudik?

Figyelt kérdés

Megkértem hogy ne mondjon semmit az anyjának az egészségügyi állapotomrol,mert senki másra nem tartozik.( lány vagyok)

O ezt nem tartotta be,minden szó nélkül rohant az anyjához és mondott el neki mindent szóról szóra,am o ezt nem tudta hogy én tudom.

Az anyja elküldte nekem a beszélgetést,mondván aggódik értem.

Ezután megkérdeztem a párom,hogy elmondta-e bárkinek is mi van velem. Valasza nem,senkinek. Drágalátos baratom atkuldte a saját kepernyofotojat,a kitorolt uzenet váltásokkal. Majd visszaküldtem az anyjaet. Lesokkolt,majd annyit mondott hogy miattam tette,hisz aggódik értem.

Ez mind szép és jó,de o tipikusan olyan férfi,aki az anyjához rohan miant valami történik.

Szerintetek mit csinaljak? Ezek után nem is tudnék benne nagyon megbízni…mi van ha mással kapcsolatban is hazudott már,csak nem kaptam rajta??:/

Direkt megkértem hogy senkinek se szóljon a bajaimrol,hisz az csak rám tartozik. Majd hazudik arról,hogy kinek mondta el….

Nem nagyon bíztam benne eddig sem,mert sokszor kamuzott. De ez most betette a kaput.

2023. okt. 10. 23:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
93%
4-es itt nem ez a lényeg. Hanem a hazugság ténye, illetve ha külön megkérem ne mondja senkinek, akkor azt tartsa már tiszteletbe. De ha ez nem történt volna meg, akkor se kell mindennel anyához szaladni. Az meg hogy utána még manipulált beszélgetést mutatott, az még gázabb. Én biztos elgondolkoznék vajon ki is a barátom valójában, ha ilyesmikre képes..
2023. okt. 11. 08:06
 22/44 anonim ***** válasza:
Egyre rosszabb ez a tortenet. Mennyi idot akarez meg vele tolteni? Le kene roviditeni jelentosen.
2023. okt. 11. 08:57
 23/44 anonim ***** válasza:
Semennyire. Az ilyen kapcsolat kuka.
2023. okt. 11. 09:17
 24/44 anonim ***** válasza:
88%

Volt egy ilyen exem, állandóan mindent elmondott az anyjának, hiába kértem, hogy ne. Ha főztem valamit, az volt a duma, hogy "finom, de anyu nem így csinálja". Amikor hozzám költözött, naponta többször hívta az anyja, télen olyanokat kérdezett tőle, hogy ugye vettél fel trikót a pulcsi alá, nehogy megfázz kisfiam!? Amikor megismerkedtünk, ő is 20 éves volt, de szakításunkkor már 32 és semmi nem változott. Nem csak rólam, a családomról is mindent elmondott az anyjának, pedig tudta, hogy mennyire nem szeretném. Én ezeket nagyon rosszul viseltem, azt éreztem, hogy nem tiszteli a kérésemet és valahányszor szóltam érte, hogy ne fecsegjen már ki mindent, akkor az volt, hogy én fújom fel a dolgokat, nincs ebben semmi rossz.

Ez olyan, mint amikor valaki megkéri a nagymamát, hogy ne adjon az unokának csokit az ebéd előtt, ő mégis ad, majd amikor ezt szóvá teszik neki, még ő van megsértődve, hogy pedig ő ezt maximális jószándékkal tette és nem dől össze a világ.

Kérdező, a párod sosem fogja felfogni, hogy mi a problémád ezzel, vagy megszokod, hogy ilyen és elfogadod vagy továbblépsz.

2023. okt. 11. 09:22
 25/44 anonim ***** válasza:

Én valamilyen szinten őt is megértem. Anyámmal nekem is nagyon jó a viszonyom, és azzal is egyetértek, hogy néha kell valaki, akitől az ember anácsot kérhet. De erről barátnőm is tud, és nyilván, ha azt kérné, hogy ne mondjam el neki, akkor nem mondanám el. Bár az is igaz, hogy anyám sem egy pletykás vénasszony, aki mihelyett bizalmasan közölnek vele valamit, az első dolga, hogy azt mással is tudassa, vagy hogy magánakciókba kezdene. Az meg, hogy olyannak nem mondunk el semmit, aki ne tudná tartani a száját, egyértelmű.

Viszont nekem úgy tűnik, hogy ti ketten eléggé más jellemek vagytok. Nem biztos, hogy ti vagytok egymásnak a megfelelő partner. És bocsi, de lehet, hogy talán nem egy 20 éves pasi kellene neked, ha ennyire kardinális kérdés, hogy ne ápoljon bizalmas kapcsoaltot valamelyik szülőjével. Keress vagy egy olyat, akinek krónikusan rossz a viszonya a felmenőivel, vagy egy olyat, aki némileg idősebb.

2023. okt. 11. 09:29
 26/44 anonim ***** válasza:
63%

"Bár az is igaz, hogy anyám sem egy pletykás vénasszony, aki mihelyett bizalmasan közölnek vele valamit, az első dolga, hogy azt mással is tudassa, vagy hogy magánakciókba kezdene."

Szerintem a kérdező nem azért kérte meg a párját, hogy ne mondja el az anyjának a problémát, mert attól fél, hogy világgá kürtöli. Egyszerűen nem akarta, hogy a számára kellemetlen problémán a párja az anyjával csámcsogjon.

2023. okt. 11. 09:40
 27/44 A kérdező kommentje:
A 26-osnak van igaza. Szimplán megkértem hogy maradjon koztunk,mivel másra nem tartozik.
2023. okt. 11. 11:54
 28/44 anonim ***** válasza:
15%

Sosem értettem, hogy a lányok miért várják el egy fiatal sráctól, hogy FÉRFI legyen?

Na ez a kérdés tökéletes példa, hogy miért kell fiatal lány mellé érett férfi partner.

2023. okt. 11. 11:57
 29/44 anonim ***** válasza:
83%
Ha a ferjem a keresem ellenere fecsegne az anyjanak, kihajitanam. A problemamat azzal osztom meg akivel en akarom, es nem tartozik bele mindenki ebbe a korbe.
2023. okt. 11. 12:13
 30/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ!

Megkérdeztem a párom,ő azért “mindent” nem fecseg el az anyjának,csak ha szükséges.(úgy,hogy én megkérem hogy ne)

Nos,ez is hazugság,mivel mindennap felhívja,én meg az anyjától hallom vissza azokat,amiket én a barátomnak mondok. Vicc kategória ez már tényleg.

Akárhányszor baj van mindig anyucihoz fut,és ez engem nagyon irritál. Ha annyira érettnek mondja magát,legyen is az.

2023. okt. 11. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!