Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tolerálható az,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tolerálható az,ha a párotok hazudik?

Figyelt kérdés

Megkértem hogy ne mondjon semmit az anyjának az egészségügyi állapotomrol,mert senki másra nem tartozik.( lány vagyok)

O ezt nem tartotta be,minden szó nélkül rohant az anyjához és mondott el neki mindent szóról szóra,am o ezt nem tudta hogy én tudom.

Az anyja elküldte nekem a beszélgetést,mondván aggódik értem.

Ezután megkérdeztem a párom,hogy elmondta-e bárkinek is mi van velem. Valasza nem,senkinek. Drágalátos baratom atkuldte a saját kepernyofotojat,a kitorolt uzenet váltásokkal. Majd visszaküldtem az anyjaet. Lesokkolt,majd annyit mondott hogy miattam tette,hisz aggódik értem.

Ez mind szép és jó,de o tipikusan olyan férfi,aki az anyjához rohan miant valami történik.

Szerintetek mit csinaljak? Ezek után nem is tudnék benne nagyon megbízni…mi van ha mással kapcsolatban is hazudott már,csak nem kaptam rajta??:/

Direkt megkértem hogy senkinek se szóljon a bajaimrol,hisz az csak rám tartozik. Majd hazudik arról,hogy kinek mondta el….

Nem nagyon bíztam benne eddig sem,mert sokszor kamuzott. De ez most betette a kaput.

2023. okt. 10. 23:07
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
10-esnek - Sosem hazudott neked? Akkor miért írtad ezt a kérdésedben: "Nem nagyon bíztam benne eddig sem,mert sokszor kamuzott. De ez most betette a kaput."
2023. okt. 10. 23:54
 12/44 A kérdező kommentje:

Nagyjából 1 hónapja van az,hogy nem nagyon bizom benne. Bocsi,ezt nem írtam bele. Felreertheto volt.

2023. okt. 11. 00:04
 13/44 anonim ***** válasza:
44%
11. Mert kamu a kérdés. Csak belezavarodott a saját meséjébe.
2023. okt. 11. 00:05
 14/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu a kérdés.:/
2023. okt. 11. 00:10
 15/44 anonim ***** válasza:
62%

"6/14 A kérdező kommentje:

Ápolásban nem kell a segítségük,a szüleim tudnak segiteni nekem."

Akkor csak komoly, ha ápolás kell majd.

2023. okt. 11. 00:16
 16/44 A kérdező kommentje:
Az zavar,hogy lassan 20 evesen az anyja szoknyája ala bújik miant történik valami. Mindig is az anyja volt a mindene,és rohadtul idegesítő mivel minden kis bajomat el fecseg neki…
2023. okt. 11. 00:18
 17/44 anonim ***** válasza:
48%

16.-ra a kérdezőnek.

ÁLLJ!

20 éves? Már bocs, de 20 évesen pláne, hogy szól az anyjának, ha a barátnője komoly beteg.

2023. okt. 11. 00:45
 18/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem méh az anyját is zavarta hogy csajok intimproblemáját kell hallgatnia olvasnia.

Vannak olyan pasik akik nem akarnak leválni az anyjukrol.

Amikor egy mamahoteles volt a baratom a szexualis életunket is tudta az anyja es még a gyerekvallalasba is bsleszolt

2023. okt. 11. 05:57
 19/44 anonim ***** válasza:
84%
*még
2023. okt. 11. 05:57
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire kérdező.
2023. okt. 11. 07:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!