Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálható az,ha a párotok hazudik?
Megkértem hogy ne mondjon semmit az anyjának az egészségügyi állapotomrol,mert senki másra nem tartozik.( lány vagyok)
O ezt nem tartotta be,minden szó nélkül rohant az anyjához és mondott el neki mindent szóról szóra,am o ezt nem tudta hogy én tudom.
Az anyja elküldte nekem a beszélgetést,mondván aggódik értem.
Ezután megkérdeztem a párom,hogy elmondta-e bárkinek is mi van velem. Valasza nem,senkinek. Drágalátos baratom atkuldte a saját kepernyofotojat,a kitorolt uzenet váltásokkal. Majd visszaküldtem az anyjaet. Lesokkolt,majd annyit mondott hogy miattam tette,hisz aggódik értem.
Ez mind szép és jó,de o tipikusan olyan férfi,aki az anyjához rohan miant valami történik.
Szerintetek mit csinaljak? Ezek után nem is tudnék benne nagyon megbízni…mi van ha mással kapcsolatban is hazudott már,csak nem kaptam rajta??:/
Direkt megkértem hogy senkinek se szóljon a bajaimrol,hisz az csak rám tartozik. Majd hazudik arról,hogy kinek mondta el….
Nem nagyon bíztam benne eddig sem,mert sokszor kamuzott. De ez most betette a kaput.
Igen, hazugság, hiszen azt mondta neked, hogy SENKINEK nem mondta el. Ezt mindenképp meg kell(ene) beszélni, hogy a senki az tényleg senki legyen. Aztán mindkét fél részéről el lehet dönteni, hogy akarjátok-e még ezt a kapcsolatot.
"Ha annyira érettnek mondja magát,legyen is az."
Nem tudom, az megvan-e, hogy egy 20 éves emberről beszélünk? Bocs, hogy ezt mondom, de szinte még gyerek. Te meg azt várod tőle, hogy ő legyen a napkeleti bölcs. Nem tudom, hogy te hány éves vagy, de úgy sejtem, mindketten nagyon faitalok vagytok még, és bizonyos tekintetben éretlenek is. Igen, te is. Egészen torz képed van az ember személyiségéről, és rokoni kapcsolatairól. Te azt várnád el, hogy ő építse le a rokoni kapcsolatait, csak mert téged elvből, vagy a fene tudja, miért, de irritál az, ha nem kvázi ellenségként tekint a felmenőire. (Eközben meg persze neked szabad a rokonaidra támaszkodni. Neki nem.) De mindegy is.. láthatóan nem passzoltok össze. Ráadásul te itt szidod, mint a bokrot. Akkor mi a frászfenéért vagy vele? Szerintem mindketőtöknek jobb lenne külön. Aztán mindketten kereshettek magatoknak olyan párt, aki az elképzeléseiteknek megfelel, és akivel szeretitek egymást, és nem egy netes fórumon szidjátok. Mert lehet, hogy ő az anyukájának panaszkodott, de te meg vadidegeneknek...
ÁLLJ!
- Te hány éves vagy kérdező, hogy ekkora nagy bölcs NŐ vagy?
- Miért titok a bajod, a család előtt? Rühelled anyóspajtit?
Közel annyi vagyok mint a párom.
Nem szerettem soha szét kürtölni a bajom,és nem,nem kedvelem az anyósom mert pletykas
35.
Aha...16 éves, idegállapotos kislány, aki rühelli az anyóst. A 20 éves pasidnak jobb lenne egy MILF.
"már csak dacból mondtam neki"
Most tényleg, miért vagytok még együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!