Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálható lenne számodra ?
Figyelt kérdés
Az ha a párod minden nap minimum 1 de inkább 1,5órát bent ül a wc-n.
Nyilván nem mindig megy könnyen a természetes dolog végzése de nálunk ez az időtartam minden napos.
Alapból napi 3órát vagyunk együtt lefekvésig, és nem azért h ne tudnám elfoglalni magam de még ő veszi zokon h nem tudunk kettesben lenni
( mert megkérdeztem átugrunk e anyuékhoz egy kicsit most.)
2022. márc. 31. 17:56
2/12 anonim válasza:
Nekem ez nem lenne ok, akadályozza a minősegi együtt töltött időt és hosszú távon nem tesz jót az egészségének sem. Elküldeném kivizsgálásra. Vagy tényleg mást csinál és ez csak ürügy…
3/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy netfüggő es telozik bent? Velem kijonne, a wc n se kéne ülnie mellettem is netezhetne órákat.
4/12 anonim válasza:
Ez nagyon gáz.
Lehet újat mondok de nem wczik ennyi ideig, kivéve ha vmi nagyon súlyos betegsége van,... gondolom telefonnal van bent.
Jobbik eset ha kiveri, de lehet beszélget vkivel.
5/12 anonim válasza:
Csetel valakivel közben. Ne legyenek illúzióid, 1,5 órát senki nem szarik.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert egyáltalán nem hihető, hogy neki ehhez 1-1,5 óra kell minden nap. Vagy ha igen, akkor már rég orvoshoz kellett volna mennie. Nekem teljesen oké, ha vágyik egy kis egyedüllétre, de akkor vonuljon el egy kicsit és ne a wc-be zárkózzon be ennyi időre.
7/12 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy ha egyedül akar lenni miért nem megy be a hálóba! Kizárt, hogy a nagydolgát végzi, ha nem kell wc-re mennie akkor felesleges ott ücsörögnie, nem fog ihletet kapni.
8/12 Laylah válasza:
Tolerálom, mert epés, és inkább letudja "egy seggel" az egészet, minthogy 5-10 percenként menjen újra és újra vissza.
9/12 anonim válasza:
De mi a frászt csinál bent annyi ideig? Ül a büdösben és olvasgat? Ott relaxál vagy mi? Esetleg ennyire nehezen megy? Mert ha ez utóbbi akkor érdemes dokit felkeresni mert végbélrepedés lesz a vége.
10/12 anonim válasza:
Nem. Filmet néz közbe vagy mi? Nyomorék.
Én meg hugyozzam, fossam össze magam 1,5 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!