Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy esne ha a párja háttérképe egy/több, ellenkező nemű számodra idegen személy lenne?
Először megkérdezném, hogy ki is az egyáltalán. Azután eldönteném, hogy zavar-e. Egyébként is mindig attól kell félni, akiről nem tudsz, nem attól, akiről mesél/kirakja a kirakatba.
De nyilván elég bizarr lenne.
Attól függ.
Ha pl. nem személyes ismerős, hanem egy általa ismert énekes/zenész, netán kedvenc írója, költője, az ellen semmi kifogásom nem lenne.
Ha személyes ismerőse lenne, nyilván rákérdeznék kicsoda ő, és hogyhogy őt rakta ki. Nem számon kérve, hanem érdeklődve.
Érdekes példa: egyszer egy 60 év körüli özvegy férfiismerősöm laptopját láthattam, mivel közös munka miatt találkoztunk. Nos, neki erotikus kép volt a háttérképe, amin teljesen mű-hatású nők fenekét láthattuk. Mosolyogtam magamban. :-)))
Csodálatos érzés lenne……
….. végre nem engem nyomoritana meg az állandó dughatnékjával.
1# köszönöm ezt megfogadom.
Nem akarok állandóan féltékenykedni... nem tudom normális e a reakcióm.
2# igen hogy előadó/művész nem is zavarna...
De jártak valami tanfolyamra azzal a három illetővel aki kint van, (plusz ő) éppenséggel ellenkező neműek.. és ami miatt zavar, hogy elvileg azóta nem is beszél velük, de tulajdonképpen nem is ismeri őket, hiszen csak az utolsó 2 napban haverkodtak” össze.. és hogy volt egy jó”” estéjük”” én pedig higgyem el hogy akkor csak beszélgettek/iszogattak, és megvallom őszintén talán elhinném.. de itt jön a de” hogy amúgy iszonyatosan extrovertált.. tényleg a kisebb haveri köre harmincas főnél indul, és itt elkezdtem gondolkozni hogy én zárójeles idegen” embereket biztosan nem tennék ki, ha nem köt hozzájuk semmi... az elmondottai alapján ha igazak, akkor pláne nem. És mondtam hogy zavar.. körülbelül fél órát vitáztam vele mire leszedte. Hogy ez mennyire normális? Itt jött azzal a szöveggel hogy mert nem is őket nézi.. mert ez androidos.. és hogy fel kell húzni a kezelőlapot ha használna valamit.. erre jött azzal is hogy csak azért vannak kint mert ő is a fotón van és milyen jó szögben lett a kép elkészítve..
Mert napokban küldött képet magáról, régebbieket és ott is idegen neműekkel volt végig... úgy hogy elvileg tudja hogy féltékeny típus vagyok.. de utóbbival annyira nem foglalkoztam, nem hoztam fel végül, csak nem akarom sem korlátozni, sem vitatkozni ilyen hülyeségek miatt, de.. de attól függetlenül rosszul esnek, és zavarnak. Annyira lazán kezeli az ilyeneket, hogy már kétes vagyok a saját érzéseimmel kapcsolatban is.. vajon normális lehet a reakcióm?
Ez tényleg fura.
Esetleg várj 1-2 hónapot. Ha akkor lecseng a dolog és háttérképet vált, akkor tényleg csak az este élménye miatt rakta ki őket.
Nekem mondjuk nagyon állandó a háttérképem, már csak azért is, mert lusta vagyok foglalkozni vele. Egy természetfotó, ahol 2006-ban (!) jártam. De aki gyakran cserélgeti, annál sokkal kevésbé van jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!