Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mennyire férne bele ez egy kapcsolatba?
Párom elköltözött munka miatt távolabb így maradtak a hétvégék nekünk.
Nem élünk együtt, viszont egyre frusztrálóbb az ,hogy mindig én keresem, érdeklődöm felőle hogy van mit csinál míg ő kb három nap után kérdezi hogy mizu. Fel se hívna egyszer se, ma pl 2 mondatot beszeltünk de az én utolsó üzimet megse nézte, pedig elérhető volt többször is.
Mondanom sem kell nagyon rosszul esik .
Szerintem neki így jó , meg nem is érdekli hiszen a felfogása alapján úgy is együtt vagyunk meg majd úgy is találkozunk...De egyre nehezebben viselem el ezt a hűvösséget, mintha nem is egy pár lennénk ha nem valami ismerősök akik beszélgetnek néha.
Ti mennyire tűrnétek el ezt a kapcsolatotokban?
Nekem sem ilyen " kapcsolat", sem ilyen ember nem kellene.
Én a helyedben szakítanék. Aki szeret és érdekled, nem 3 naponta jut eszébe megkérdezni, hogy élsz e még egyáltalán.
Szia én 31f vagyok. A párommal együtt lakunk, mégis napközben is felhívom,ha történik valami.
Szerintem már csak hétvégi kalandja vagy a srácnak. Nem gondolom,hogy annyira elfoglalt lenne. Hetvégén amikor találkoztok mond el. Aszemébe,hogy úgy érzed nem szeret és te lezárod ezt a kapcsolatot. Nem szerető vagy akivel játszadozhat,hanem egyenrangu társa akit elvileg szeretett. Nincsen semmi baj,ha nem merte elmondani, most te kimondod,hogy vége, nincs tovább. Minden jót
Ezután szépen összeszedheti a holmiját és elköszönhet,te pedig kereshetsz olyat aki szeret és megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!