Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a ferfiak szeretik ha nok hivjak ki oket randira? Ugyanakor az erdeklodes utana?
Olvastam egy cikket, h lanyok nyugodtan hivjak kia ferfiakat randira.aztan ilyen valasozk voltak, h igen aferfiak azt imadjak, de ilyen is, h az a no amelyik kihivja, azt a ferfi nem fogja komolyan venni(pl kapcsolatra), mert a ferfiak kell megszerezzek a not.
En meg soha nem hivtam ki ferfit randira, egyszer egy haverom talan..de nem volt megbeszelve h randi.
Ha akarom, h a sracot erdekeljem, akkor legyek noies es varjam h o mozduljon? Vagy hivjam ki en randira?
Férfija válogatja.
Ahogy írtad, vannak olyanok, akiknek kell az érzés, hogy ő szerezte meg a nőt és még ha tetszik is neki a nő, akkor is visszautasítja, ha a nő kezdeményezett. (ezt én személy szerint nem tartom normálisnak, de mindegy, csak magánvélemény)
És vannak olyanok, akiket nem az érdekel, hogy hogyan jött össze a dolog, hanem a másik ember érdekli.
Nekem pl. imponál, ha egy nő hajlandó kiszakadni a begyepesedett régi hagyományokból és mer lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!