Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a párotok elfelejtette volna a névnapotokat?

Figyelt kérdés

Tudom nem mindenki ünnepli stb...de itt őrlődök magamban, hogy emlékeztessem e rá.

Munkahelyemen is többen felköszöntöttek, kaptam sok édességet...és ez sem tűnt fel neki.

tegnap 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Semmit.
tegnap 11:33
 2/12 anonim válasza:
79%
Semmit.
tegnap 11:36
 3/12 anonim válasza:
74%
Én nem is tudnám, hogy nekem éppen névnapom van, ha nem szólnak. Ennyire fontos egy névnap. A születésnapnak sem tulajdonítok nagy jelentőséget, egy évvel közelebb kerülsz a tepsihez.
tegnap 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Mennyi ideje vagytok együtt? Nem mindegy, hogy 2 hónapja vagy több éve.

Ha rövid ideje (pár hónap), akkor finoman jelezném, hogy amúgy névnapom van. Pl. "nézd milyen szép X-et kaptam névnapomra".

Ha több éve együtt vagytok, akkor ennél szúrósabban és direktebben megkérdezném, hogy ugyanmár, nem akart volna-e felköszönteni?

Egyébként az teljesen oké, ha valakit nem érdekel a névnap, a születésnap, a karácsony, vagy a bármi, de társas kapcsolatban ezek ilyen közös megegyezéses dolgok, szóval ha nem állapodott meg a kérdező és a párja, hogy ők ezt nem tartják, akkor azért illene legalább felköszönteni.

tegnap 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Meg szoktam jegyezni hogy írt x vagy y. A te esetedben talán megkínálnám a csokiból, hogy nézd, a kollégától kaptam ajándékba, kérsz? (Amúgy kb öten szoktak írni nekem és ebben benne van az anyósom meg az anyám, szóval nem dőlök kardomba, ha valaki elfelejti, de jól esik egy “boldog névnapot!”)
tegnap 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Minden évben elfelejti.

Azért esik rosszul, mert így a kisgyerekek is, szerintem a másikat felköszönteni a szülőnek kell megtanítani, és én csak nem mondhatom, hogy gyere lányom, köszönts fel.

tegnap 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy miért kell ennek az egész névnaposdinak ekkora feneket keríteni.

Ugyanolyan nap, mint a többi.

Én soha senkit nem köszöntök és soha senki sem rágott be ezért. Engem sem szoktak, és pont jó.

tegnap 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb országban ez a fogalom eleve nem is létezik. Részemről jogosan
tegnap 12:21
 9/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
51%

Nekem biztos nem kellene "hogy emlékeztessem e rá" szerű könyöradomány.

Ha nekem "fontos" akkor valószínűleg tudja ezt, ha elfelejti.. akkor én ráhagynám, mert így szólni neki.. meg már túl direkt..

(Bár nekem nem fontos se a születésnapom se a névnapom.)

tegnap 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudja ő nyugi.
tegnap 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!