Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a párotok elfelejtette volna a névnapotokat?
Tudom nem mindenki ünnepli stb...de itt őrlődök magamban, hogy emlékeztessem e rá.
Munkahelyemen is többen felköszöntöttek, kaptam sok édességet...és ez sem tűnt fel neki.
Mennyi ideje vagytok együtt? Nem mindegy, hogy 2 hónapja vagy több éve.
Ha rövid ideje (pár hónap), akkor finoman jelezném, hogy amúgy névnapom van. Pl. "nézd milyen szép X-et kaptam névnapomra".
Ha több éve együtt vagytok, akkor ennél szúrósabban és direktebben megkérdezném, hogy ugyanmár, nem akart volna-e felköszönteni?
Egyébként az teljesen oké, ha valakit nem érdekel a névnap, a születésnap, a karácsony, vagy a bármi, de társas kapcsolatban ezek ilyen közös megegyezéses dolgok, szóval ha nem állapodott meg a kérdező és a párja, hogy ők ezt nem tartják, akkor azért illene legalább felköszönteni.
Minden évben elfelejti.
Azért esik rosszul, mert így a kisgyerekek is, szerintem a másikat felköszönteni a szülőnek kell megtanítani, és én csak nem mondhatom, hogy gyere lányom, köszönts fel.
Nem értem, hogy miért kell ennek az egész névnaposdinak ekkora feneket keríteni.
Ugyanolyan nap, mint a többi.
Én soha senkit nem köszöntök és soha senki sem rágott be ezért. Engem sem szoktak, és pont jó.
Nekem biztos nem kellene "hogy emlékeztessem e rá" szerű könyöradomány.
Ha nekem "fontos" akkor valószínűleg tudja ezt, ha elfelejti.. akkor én ráhagynám, mert így szólni neki.. meg már túl direkt..
(Bár nekem nem fontos se a születésnapom se a névnapom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!