Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel való házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel való házasság rendben, de inkább szokásos - homályos már. Viszont, egy sráccal találkoztam és elbájolt. Gyermeikeink is rendben. Nem tudom mit tegyek így?

Figyelt kérdés

A férjemmel való lángolás múlásával lehetne valaha olyan a tűz, mint amilyet most érzek egy srác iránt? Ez a bajom. Aggódok. A szeretkezéshez (férjemmel) is alig van affinitásom annak ellenére, hogy nulla gond nem volt ezzel 16 éven át. A barátnőimnek az a véleménye, hogy akinek idejétmúlt a kapcsolata, csak annak jó a frissülés, szóval nem bólogattak amikor ezt felhoztam, nem helyes amit csinálok. Képtelen vagyok rossznak ítélni a házasságomat is. De itt ez a srác. Mindemellett fokozatosan rosszabban néznek ki a dolgok a férjemmel. Tudom hogyan kéne lépnem, viszont már ha a férjemmel vagyok, rosszul érzem magam. Egyre nagyobb a hiányérzet.

Mit tudok tenni, hogy elfogadható eredménnyel jöjjek ki ebből a körből?

2023. szept. 21. 16:15
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
58%
Hány évvel fiatalabb a srác mint te?
2023. szept. 25. 14:29
 42/48 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyenkor mindig ledöbbenek, hogy mennyire ostoba nők vannak a világon! Sajnálom a gyerekeid.
2023. szept. 25. 22:37
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
40-es.Igen néni, mert 10 év múlva a sráchoz képest már az lesz. Vagy szerinted ha a kérdező 16 éves házas, és vannak gyerekeik is, hány éves 25? A pasit meg srácnak hívja,gondolom meg van vagy 22 is a csávó.. :-))
2023. szept. 26. 10:07
 44/48 anonim válasza:
75%
Na mi van végül kérdező? :D Hogy alakul az új srác?
2023. szept. 26. 11:24
 45/48 anonim ***** válasza:
58%
39 es. Nem olvastam végig a 44 hozzászólást, hogy kiderüljön pontosan hány éves a kérdező. A lekicsinylésre értettem a nénit.
2023. szept. 26. 12:36
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Minek emelted ki a kérdést ha a férjed nem áll az utadba?🤔
2023. okt. 26. 09:27
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Megerositest var.

Igen, dugasd meg magadat a fiatal sraccal. Szarj le mindenkit csak magadra gondolj!

Remelem kerdezo, hogy ez a valasz kielegit majd.

Lots of love

2023. okt. 26. 11:20
 48/48 anonim ***** válasza:
83%
Jöjj össze a fiatal kannal ha hajlandó rá, keféltesd szét magad mindenhogyan aztán majd megun téged, meg a mozaik családot is és szépen kivág a sarokra ahová való vagy. Szegény gyerekeid! Egyedül őket sajnálom, mert ócska ribizli vagy. Fogják őket gúnyolni miattad és lehet meg is utálnak téged. Hiszen fogják tudni, hogy megcsaltad az apjukat...
2023. okt. 26. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!