Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel való házasság rendben, de inkább szokásos - homályos már. Viszont, egy sráccal találkoztam és elbájolt. Gyermeikeink is rendben. Nem tudom mit tegyek így?
A férjemmel való lángolás múlásával lehetne valaha olyan a tűz, mint amilyet most érzek egy srác iránt? Ez a bajom. Aggódok. A szeretkezéshez (férjemmel) is alig van affinitásom annak ellenére, hogy nulla gond nem volt ezzel 16 éven át. A barátnőimnek az a véleménye, hogy akinek idejétmúlt a kapcsolata, csak annak jó a frissülés, szóval nem bólogattak amikor ezt felhoztam, nem helyes amit csinálok. Képtelen vagyok rossznak ítélni a házasságomat is. De itt ez a srác. Mindemellett fokozatosan rosszabban néznek ki a dolgok a férjemmel. Tudom hogyan kéne lépnem, viszont már ha a férjemmel vagyok, rosszul érzem magam. Egyre nagyobb a hiányérzet.
Mit tudok tenni, hogy elfogadható eredménnyel jöjjek ki ebből a körből?
Megerositest var.
Igen, dugasd meg magadat a fiatal sraccal. Szarj le mindenkit csak magadra gondolj!
Remelem kerdezo, hogy ez a valasz kielegit majd.
Lots of love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!