Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri lemondani a házasságról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri lemondani a házasságról?

Figyelt kérdés
A párom elvált és gyereke van, szerencsére övé volt az ingatlan ezért anyagilag nem sérült, nem akar többet házasodni, én még nem voltam házas, sokan mondják hogy ez csak egy papír? Érdemes lemondani róla? Ismerkedéskor azt mondta lehet szeretne még esküvőt.
2023. szept. 15. 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

De ŐSZINTÉN!

Leírnál 5 okot, hogy neked/nektek, miért lenne jobb/több a kapcsolat, ha házasok vagytok???

2023. szept. 15. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem éri meg lemondani. Menj és szakíts végre, 21 éves vagy, jöjj össze olyannal, akinek nem volt még felesée és nincs gyereke, a húszas korosztályban ebből a típusból van a legtöbb.
2023. szept. 15. 14:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ismerkedéskor azt mondta lehet szeretne még esküvőt."

Mennyi ideje volt az az ismerkedés?

2023. szept. 15. 14:37
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Így van, 21 éves vagy, a párod évek óta hiteget. A kölykét nem bírod, költeni egy forintot sem akarsz rá, se foglalkozni vele. Mit vársz? Dugopajti vagy, ameddig nem jön a nagy Ő. 😂😂
2023. szept. 15. 14:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj egy olyan gondolatkísérlettel, hogy feltételezed, hogy egy olyan világban élsz, amiben nem lehet elválni. Nem szentesítik és ha "megszöksz" kiközösít mindenki akit csak ismersz és fontos neked...család, barátok, munkatársak, mindenki. Próbáld elképzelni, hogy pár év után a férjed határozatlan időre elkapja valami pillanatnyi elmezavar és elkezd inni, drogozni, nyerőgépezni, félrejárni, nem foglalkozni veled, a gyereklel a megélhetésetekkel stb, te pedig nem válhatsz el, hanem kénytelen vagy ezzel vagy együttélni vagy mindent beleadva a bukással dacolva visszatéríteni az embert és ezzel a kapcsolatot a helyes útra.

Megéri lemondanod a házasságról ha:

-elmenekülnél es újra kezdenéd máshol.

-megmérgeznéd a hapit vagy magad

-megvonnád a vállad és félrejárva pótolsz mindent máshonnan ami hiányzik

2023. szept. 15. 14:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Szeretnék ott állni vele hogy örök szerelmet és hűséget fogadunk egymásnak, szeretnék hivatalosan is a társa lenni, szeretném látni a családom is hogy boldogok hogy ezt az eseményt megélhetik, mindenkitől ezt hallom hogy élete legszebb napja volt, és van bennem féltékenység hogy már előttem egy nőt feleségül vett
2023. szept. 15. 14:40
 7/17 anonim ***** válasza:
3 vagyok - Mikor ismerkedtetek? Mióta várod tőle ezt?
2023. szept. 15. 14:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Elvált gyerekes férfi felesége lettem és a saját bőrömön kellett megtapasztalnom hogy a házasság mint papír ami boldoggá tesz egy hatalmas nagy kamu. Nyilván hianyolnam ha nem lett volna de utólag bölcs az ember, úgyse hittem volna el az öregebb énemnek se h nem kéne hozzámenni
2023. szept. 15. 14:49
 9/17 anonim ***** válasza:

#6. Kérdező, ezért szerintem ne erőltesd. Azt vizsgáld meg nagyon alaposan, hogy azt az esküt szándékodban áll-e ténylegesen teljesíteni ahogyan az elhangzik. Ha nem, akkor csak szétmenni komplikáltabb és a lebôgés nagyobb.

Ha tudnak a kapcsolatotokról, akkor az hivatalos. A családod is hidd el boldog, ha boldognak lát, tök mindegy hogy az egy ceremónia eredménye e vagy akarmi másé. Az életem legszebb napja aztán lehet a sorban bármi más, pl gyerek születése, ballagása, rákból való kigyógyulás stb....a válásra is féltékeny vagy? Szerintem ennél azért alaposabban gondold át.

2023. szept. 15. 14:50
 10/17 anonim ***** válasza:
6%

6.-ra.

Jaaaaaaaaaahhhh, vágom! A kislányos "Ény herchegnő vagyokh!" álmodat akarod megvalósítani azzal, hogy 2-3M-et kiszórsz az ablakon és megzabáltatod a bepiált rokonságot egy lagzi ürügyén.

2023. szept. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!