Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel való házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel való házasság rendben, de inkább szokásos - homályos már. Viszont, egy sráccal találkoztam és elbájolt. Gyermeikeink is rendben. Nem tudom mit tegyek így?

Figyelt kérdés

A férjemmel való lángolás múlásával lehetne valaha olyan a tűz, mint amilyet most érzek egy srác iránt? Ez a bajom. Aggódok. A szeretkezéshez (férjemmel) is alig van affinitásom annak ellenére, hogy nulla gond nem volt ezzel 16 éven át. A barátnőimnek az a véleménye, hogy akinek idejétmúlt a kapcsolata, csak annak jó a frissülés, szóval nem bólogattak amikor ezt felhoztam, nem helyes amit csinálok. Képtelen vagyok rossznak ítélni a házasságomat is. De itt ez a srác. Mindemellett fokozatosan rosszabban néznek ki a dolgok a férjemmel. Tudom hogyan kéne lépnem, viszont már ha a férjemmel vagyok, rosszul érzem magam. Egyre nagyobb a hiányérzet.

Mit tudok tenni, hogy elfogadható eredménnyel jöjjek ki ebből a körből?

2023. szept. 21. 16:15
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Elmondtam a férjemnek, hogy ellaposodott a kapcsolatunk. Nem szeretném így tovább folytatni. Nem volt kellemes beszélgetés. Változtatni akart, hogy izgalmasabb, pörgősebb legyen a kapcsolatunk. Addig addig erősködött, hogy elmondtam, hogy szerelmes lettem. Szexet nem. Azt mondta, hogy pár napot gondolkodnia kell, meg a házunkba be nem jöhet a férfi. Ennyi, nagy levegő, és megtettem elmondtam. De iszonyú nehéz volt.

Majd szinte mindent elmondtam a férjemnek, csak, hogy szexelünk azt nem. De mikor mondtam, hogy mindenképpen mással akarok lenni, belátta, hogy vége a házasságnak.

Nagyon jó parti, nem marad egyedül. Ezen nem aggódok. Előlünk is elszállt minden akadály, többet tudunk majd együtt lenni. A férjem azt mondta, hogy nem áll a szerelem útjába, menjek ha annyira akarok. Úgy néz ki minden jól alakul.

Sokat beszélgettünk arról, ha a férjem nem lenne milyen boldogok lennénk. Végre megvalósul.

2023. szept. 22. 01:02
 32/48 anonim ***** válasza:
87%
Hevesebb, vadabb! A szexben igen. Neked csak kolbász kell, vad megalázás, utána mégis hazamész a férjedhez. Éld ki magad és maradj együtt a ferjeddel. Ha meg többe nézed a kolbászt akkor rontsd el az életed. Ha annyira rossz a házasságod mint ahogy írod, akkor válj el.
2023. szept. 22. 04:58
 33/48 anonim ***** válasza:
86%

Egy unokatestvérem volt így mint a kérdező.Negyvenes házaspár,minden megvolt már az élethez,semmi adósság,két gyerek jól tanult, egészségesek voltak.Aztán a nő egy fiatal,ha jól tudom 23 éves sráccal összejött,munkahelyen.

Három hónapig ment titokban a lamúr,amikor egy véletlen miatt lebuktak a férj előtt,letagadhatatlanul.A férj két napig hallgatott,majd azonnal beadta a válókeresetet.

Mivel minden az övé volt,ő vitt a házasságba lakást,kocsit,így a nőnek adott méltányosságból két millát.A gyerekek az apával maradtak,mert vele akartak maradni.

Elment a nő albérletbe,a fiatal srác oda járt fel hancúrozni.Elfogyott a pénz,huss az albérlet,de huss a fiatal srác is,mert közösen nem akart a nővel élni.

A nő most a nyolcvanas anyjával kénytelen élni,gondolom nagyon sok esélye van ,hogy egyáltalán szóba áll vele egy férfi.

Az unitesómnak pedig lett egy aranyos,hű és gyerekszerető párja.Sokkal jobban járt,mint a nejével.

Ez is egy opció,ezzel is számolni kell.Szerelem elmúlik,fiatal pasi más lukra vált - hevesen.

2023. szept. 22. 05:36
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Majd a srác fejét megnézném mikor rájön hogy övé a gyerekek h-p 0/24-ben :D rögtön nem lesz napi szex :D
2023. szept. 22. 08:02
 35/48 anonim ***** válasza:
82%

"A férjem azt mondta, hogy nem áll a szerelem útjába, menjek ha annyira akarok."

Vagyis mehetsz...csupasz se..el.

Majd akkor is kelleni fogsz a kiscsávónak, ha nem egy szépen berendezett lakás és a férjed látványos anyagi biztonsága vesz körül?

Csupasz hátsóval egy putri albérletben már nem leszel annyira vonzó. Hamar le fog cserélni egy fiatalabbra.

2023. szept. 22. 10:06
 36/48 anonim ***** válasza:
15%

Minden hullámtendenciát követ. Ha neked a férjeddel olyan, hogy 16 év után már befejeződött, haladj önbántás nélkül a következő szakaszodba az életedben. Ez normális. Nem kell ehhez rossznak lennie. Nem rossz a barack sem, de valaki nem szereti, helyette az almát. Sokáig nem szeretik a gyerekek a gombát, sajtot, brokkolit. Aztán igen. Normális eltávolodni attól, ami már nem nekünk való. Neked a szerelmi kapcsolat a férjeddel már nem tápláló, és neki sem, még ha ezt ő nem is látná.

Sok boldogságot neked! :))

2023. szept. 22. 10:36
 37/48 anonim ***** válasza:
78%

Te vagy az Petra??

Megint unalmas lett a hàzassàgod ès most flörtölnèl? Aztàn rohannàl vissza?

Majd elmùlik..

2023. szept. 22. 11:38
 38/48 anonim ***** válasza:
95%

valahol vegtelenul szomoru ez a tortenet, de tanulsagos is.

egyreszt ott, hogy annyi gerinc lehetett volna a kerdezoben, hogy nem k.r felre valas elott, masreszt ott, hogy ennyit er valakinek egy hazassag.

persze, ha nem vagy boldog, akkor menni kell, de te a leirtak alapjan inkabb csak nem akartal tenni semmit a hazassagodert.

hat.. good luck az ujjal

2023. szept. 23. 06:01
 39/48 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez kamu.Ha nem akkor pedig egy ostoba pitsa,aki félrekúrogat, és szerelmes egy nálánál jóval fiatalbb fiúba.Még ha működne is egy ideig,

aztán a fiatal fiú úgyis el fogja unni a nénit.

Megéri el dobni egy jó házasságot meg a családot,egy kis kalandozásért...

Jó nagy pofára esés lesz a vége,és mindenki sérülni fog a családból.

2023. szept. 25. 14:10
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
#39 nénit?? Te is 30-40 es korosztály vagy? Ő így dontött,az ő élete, az más kérdés hogy számolt e a következményekkel?
2023. szept. 25. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!